Pretraga

Studentski centar daje studentima besplatne ulaznice za HNK predstave: Evo i popis termina

A- A+

Studentski centar Varaždin nastavlja sa svojom praksom. I ove godine osiguravaju studentima besplatne ulaznice za predstave u HNK-u.

kazalište

Ilustracija: Unsplash; Paolo Chiabrando

I ove godine varaždinski Studentski centar osigurao je svojim studentima besplatne ulaznice za kazališne predstave koje će se održati u HNK-u Varaždin.

Ravnatelj Studentskog centra Nenad Milijaš naglašava kako to nije novost, ovo je samo nastavak nakon prošle, pandemijske godine jer se predstave provode uz pridržavanje epidemioloških mjera.

– Uz posjet HNK studentima ćemo omogućiti i bavljenje sportskim aktivnostima na gradskim bazenima i jednom sportskom centru (i to su imali prije korone). Organizirali smo i filmske projekcije u studentskom klubu i obilazak grada s turističkim vodićem, kako bi studente upoznali s gradom u kojem studiraju. Upravo u vrijeme pisanja ovog teksta traje Kestenijada, ističe Milijaš.

Napominje i kako je varaždinski SC je tijekom proljeća pokrenuo projekt oporavka od korone za studente pod sloganom ‘Idemo van’, u vidu različitih organiziranih događanja. Bili su tu izleti, rafting na Dravi, disc golf, pa i potraga blaga po gradu.

– Svrha svih navedenih aktivnosti je da studenti svoje slobodno vrijeme iskoriste što kvalitetnije te da ulažu u svoje zdravlje, u fizičkom i duhovnom smislu te da se studenti nakon ograničenja koja su bila tijekom ove epidemije i još uvijek traju, pokušaju vratiti u normalan život. Sve to radimo u suradnji sa studentima, odnosno Studentskim zborovima i Studentskim odborom, zaključuje Milijaš.

Raspored predstava za koje studenti imaju besplatne ulaznice možete vidjeti u objavi ispod.

Studentski centar daje studentima besplatne ulaznice za HNK predstave: Evo i popis termina
Share via
Copy link
Powered by Social Snap