Pretraga

Studentski centar Osijek raspisao natječaj za studentske domove: Pogledajte tko se sve može prijaviti

A- A+

Studentski centar u Osijeku raspisao je natječaj za studentske domove. Pravo prijave na natječaj imaju samo redoviti studenti koji studiraju na nekom stručnom ili sveučilišnom studiju, a prijave su moguće do 18. srpnja.

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Studentski centar u Osijeku u srijedu je objavio natječaj za studentske domove pod svojom ingerencijom. Mjesta ima ukupno za 1.390 studenata u dva studentska doma, od čega jedan nudi potpuno novi paviljon. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi redoviti studenti na preddiplomskom, diplomskom i integriranom studiju, bilo da su državljani RH ili neke od zemalja članica Europske unije, pod pretpostavkom da kod nas imaju status stranca sa stlnim boravkom. Uvjet je da studiraju na sveučilišnim i stručnim studijima u Osijeku.

Natjecati se za mjesto u domu nemaju pravo izvanredni studenti niti redoviti studenti kojima je mjesto prebivališta u Osijeku. Rok za prijave na natječaj je od 27. lipnja do 18. svibnja 2022. godine na adresu, a dokumentacija se šalje preporučenom poštom na adresu:

STUDENTSKI DOM IGK
Ivana Gorana Kovačića 4
31000 Osijek

Za prijavu na natječaj student je dužan popuniti online prijavu (obrazac A), koju možete pronaći ovdje. Bez popunjene web prijave student ne može pristupiti natječaju. Studenti su u online prijavi dužni navesti OIB-e članova obitelji. Studenti čiji članovi obitelji nemaju OIB dužni su u sklopu prijave na natječaj dostaviti vlastoručno potpisanu i ovjerenu izjavu s popisom članova obitelji koji nemaju OIB. Studenti također moraju popuniti obrazac B i ovjeriti ga u školi, odnosno na fakultetu, koji se potom šalje poštom kako je gore navedeno.

Upute za prijavu na natječaj za osječke studentske domove pogledajte ovdje, a sam Natječaj kao i Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na studentski dom možete vidjeti u dokumentima ispod. (Napomena: ako vam se dokumenti ne prikazuju, potrebno je osvježiti stranicu)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [532.14 KB]