Pretraga

Tražite studentski posao? Splitska Čistoća zapošljava studente, evo što traže za prijavu

A- A+

Splitska Čistoća objavila je na svom Facebooku da traži studente za rad preko studentskog ugovora. Za prijavu je potrebno dostaviti osnovne osobne podatke na njihovu mail adresu, ali detalje o samom poslu i satnici nisu naveli. Kažu da će zainteresirani to saznati nakon što se prijave.

Foto: Unsplash

Ako ste u potrazi za studentskim poslom i više vam je dosta konobarenja ili rada u trgovini te skladištu, možda je upravo ovo prilika za vas. Splitska Čistoća objavila je na svom Facebooku da zapošljava studente.

– Čistoća d.o.o. potražuje studente za rad putem studentskog ugovora (student servisa). Molimo zainteresirane da putem maila dostave sljedeće podatke: ime i prezime, adresa, godina rođenja, naziv fakulteta koji pohađaju te kontakt mobitel. Email adresa tvrtke je: [email protected], stoji u objavi Čistoće.

Izdvojeni članak
studentski posao

Studentski posao i studentski ugovor: Sve što trebate znati o radu preko SC-a

Detalja o opisu posla, satnici i radnom vremenu nema, ali iz Čistoće kažu da će zainteresirani nakon prijave saznati sve što ih zanima. Podsjetimo, inače, da ovo nije prvi put da tamošnja Čistoća traži studente za rad. Oglas za posao ponavljaju svakih nekoliko mjeseci.