Pretraga

U menzi se održala velika brucošijada: Studenti skupili 14.000 eura za oboljele blizance

A- A+

Restoran Kampus u Splitu ove je srijede bio je mjesto zabave i plesa i to u humanitarne svrhe. Tamo se, naime, održala Humanitarna brucošijada, događaj koji označava početak velikog nacionalnog volonterskog projekta mladih 72 sata bez kompromisa. Prikupljeno je preko 14.000 eura.

U restoranu Kampus ove se srijede održala Humanitarna brucošijada, događaj uoči velikog nacionalnog volonterskog projekta mladih 72 sata bez kompromisa. Brucošijada je održana u organizaciji Studentskog katoličkog centra u Splitu i Studentskog centra Split.

Večer je započela grupa Best, uz melodije poznatih hrvatskih pjesama, a na plesnom podiju, pod svjetlima velike disco kugle, studente je rasplesao i Taxi bend. Atmosferu je dodatno podigao Giuliano, a potom i Jole te Petar Dragojević.

– Atmosfera je super, motivacija su mi djeca. Volim pomagati, a pogotovo djeci. Ona su naša budućnost, rekao je Giuliano na Humanitarnoj brucošijadi.

Izdvojeni članak
zšem strudy trip

Netipična brucošijada: Faks odveo brucoše na luksuzan izlet u Istru

Zahvaljujući velikom odazivu mladih, već je polovicom večeri prikupljeno potrebnih 14.000 eura. Riječ je o iznosu koji će se usmjeriti na nabavu medicinskih pomagala devetogodišnjim blizancima koji boluju od cerebralne paralize, odnosno za kupnju

Na humanitarnoj brucošijadi prikupljeno je ukupno 14.000 eura. Riječ je o iznosi koji će se usmjeriti na nabavu medicinskih pomagala devetogodišnjim blizancima koji boluju od cerebralne paralize. odnosno na kupnju Exopulse Molli odijela koji pomaže smanjenju spastičnosti i boli.

Akcija 72 sata bez kompromisa započela je podjelom zelenih majica i zaduženja volonterima. Sve je spremno za početak još jedne velike volonterske akcije mladih u Splitu i cijeloj Hrvatskoj.