Pretraga

U najvećem studentskom domu otvoren šalter Student servisa: Radit će svaki dan, evo do kada

A- A+

Student servis od sada ima šalter i u najvećem Studentskom domu Stjepan Radić. Tamo ćete moći predići i donijeti ugovore, uzeti račune, čak se i učlaniti ako vam je ovo prvi put da tražite studentski posao.

Studentski dom Stjepan Radić (3)

Studentski dom Stjepan Radić | Foto: Ramona Ščuric/srednja.hr

Studentski dom Stjepan Radić, kolokvijalno poznat kao Sava, najveći je studentski dom ne samo u Zagreb već i u cijeloj državi. U njemu živi oko 4.000 studenata, a dobar dio njih bit će oduševljen najnovijom promjenom koja je došla u njihov dom.

Student servis ima svoj šalter

Naime, taj je studentski dom dobio svoj vlastiti šalter Student servisa. Nalazi se u prizemlju 10. paviljona, na adresi Jarunska 2, a radit će baš kao i onaj glavni na Savskoj 25, od 7:30 ujutro do 15:30 poslijepodne. Na taj ćete šalter moći, dakle, doći svakog dana i obaviti štošta.

Moći ćete tako unutar svojeg doma predati ili podići studentske ugovore, podići račune za isplatu plaće, dobiti sve informacije koje vam trebaju. Za one koji će po prvi put nešto raditi, učlaniti se u Student servis zagrebačkog Studentskog centra mogu također na šalteru u domu Stjepan Radić.

Izdvojeni članak
student servis

Po ugovore i za učlanjenje više nećete morati do SC-a: Student servis otvara se u sklopu zagrebačkog doma

Isto dolazi i u Cvjetno naselje

Ovo nije jedini dom koji dobiva šalter Student servisa. Kako smo pisali još krajem studenog 2022., Studentski dom Cvjetno naselje, smješten na Prisavlju, također dobiva svoju podružnicu. Njegova je lokacija, prema najavama, u spojnoj zgradi između paviljona 3 i 4.

Funkcije šaltera Student servisa u Cvjetnom naselju, baš kao i u naselju Stjepan Radić, ostaju iste. Za predavanje, podizanje ugovora, čak i učlanjenje za one koji su tu došli prvi put, nećete više morati putovati do Savske, već sve obaviti unutar svojega doma.