Pretraga

U nekim studentskim gradovima već su objavljeni rezultati natječaja za domove: Provjerite liste

A- A+

Studentski centri krenuli su s objavom rezultata natječaja za studentske domove. Tako su u Zadru i Karlovcu objavljeni privremeni rezultati prijava. Studenti sada imaju pravo na prigovor nakon čega će biti objavljene i konačne liste.

hodnik Sava

Studentski dom Stjepan Radić | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Prvi studentski centri objavili su rezultate natječaja za svoje studentske domove. Tako je Studentski centar u Zadru objavio privremene rang liste, a studenti sada imaju rok za podnošenje prigovora od osam dana.

Oni koji su sada ‘iznad crte’, upozoravaju, kasnije mogu biti i ‘ispod crte’

– Prigovor se podnosi isključivo pisanim putem preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Zadru, Studentski centar, ‘Povjerenstvo za rješavanje prigovora’ (Natječaj za ostvarenje prava na subvencionirano stanovanje u Studentskom domu), Dr. Franje Tuđmana 24D, 23000 Zadar, stoji u objavi zadarskog SC-a.

Također su upozorili studente da postoji mogućnost da nakon isteka roka za prigovore, odnosno kreiranja konačnih rezultata, neki padnu ‘ispod crte’ iako su trenutno ‘iznad crte’. Kao što smo ranije pisali, u Zadru ove godine prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja pravo na subvencionirani smještaj ima 440 studenata. Privremenu rang listu možete pronaći na kraju ovog teksta.

Izdvojeni članak
studentski dom stjepan radić sava

Gotove prijave za studentske domove, evo kada bi trebali izaći rezultati natječaja u četiri velika grada

U Karlovcu ispravnih prijava manje od kvote

Privremene rezultate natječaja objavio je i SC Karlovac. Pravo za smještaj u njihovom studentskom dobu ostvarilo je 93 studenata, a kvota propisana od Ministarstva bila je 150, što znači da je pristiglo manje ispravnih prijava od kvote. Prigovori se mogu slati u roku od osam dana preporučenom poštom na Studentski centar Karlovac (Povjerenstvo za rješavanje prigovora), F. K. Frankopana 5, 47000 Karlovac.

– Povjerenstva za rješavanje prigovora razmatra prigovore zaprimljene u roku te najkasnije u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora donosi odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata i utvrđuje konačnu rang listu, istaknuli su iz karlovačkog SC-a.

Kada bi rezultate natječaja za studentske domove trebali objaviti najveći studentski centri doznajte ovdje. U nastavku možete pogledati privremene rang liste za studentske domove u Zadru, a potom u Karlovcu. Ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab