Pretraga

U studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav 25-godišnji student: Bio je stanar doma

A- A+

U Studentskom domu u Varaždinu jutros iza 8 sati pronađen je mrtav student, inače stanar doma. Uzrok smrti još nije poznat, istraga je u tijeku, a obdukcija bi trebala biti obavljena danas tijekom dana.

studentski centar varaždin

Foto: Studentski centar Varaždin

Jutros iza 8 sati varaždinska je policija dobila stravičnu dojavu da je u jednoj od soba Studentskog doma u Varaždinu pronađen mrtav student, inače stanar tog doma.

Kako nam je potvrdila glasnogovornica policije Marina Kolarić, radi se o mladiću rođenom 1998. godine, a trenutno je u tijeku kriminalistička istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nemilog događaja.

Iz tog razloga nikakve detalje o tome tko ga je pronašao i kako je umro iz Policijske uprave varaždinske nam nisu mogli dati. Ono što nam je dodatno rekla glasnogovornica jest da će vjerojatno danas tijekom dana biti obavljena obdukcija nakon čega bi trebao biti poznat uzrok smrti studenta.

Dopuna teksta 30. siječnja 2023. u 14:54 h

PU Varaždinska se naknadno o slučaju oglasila kratkim priopćenjem, u kojem navode da je studenta pronašao cimer te da nema elemenata koji upućuju na kazneno djelo. Više možete čitati ovdje.