Pretraga

VIDEO: Bili smo na studentskoj srijedi u Dubrovniku, prvo pikado pa noćni klub: Ovoliko košta izlazak

A- A+

Studentska srijeda u Dubrovniku rezervirana je za turnir u pikadu u studentskom domu. Nakon pikada oko ponoći slijedi izlazak u obližnji noćni klub. Kako nam objašnjava Mato iz Studentskog zbora, studentska srijeda u Dubrovniku ponovno je zaživjela u ovom sazivu Studentskog zbora. Za izlazak, rekao nam je student koji je sudjelovao u turniru pikada, treba barem 20 do 30 eura.

studentska srijeda dubrovnik

Studentska srijeda u Dubrovniku | foto: srednja.hr

U sklopu našeg redakcijskog putovanja u Dubrovnik gdje smo obišli škole i fakultete bili smo i u studentskom domu na studentskoj srijedi. U podrumu studentskog doma, u studentskom klubu Škatula, srijedom navečer studenti organiziraju turnir u pikadu.

Turnir organizira Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku uz podršku Studentskog centra Dubrovnik, a studentski pravobranitelj Mato Šundrica otkrio nam je da su sve pokrenuli kako bi se studenti zbližili. Upravo ovaj saziv Studentskog zbora, tvrdi, vratio je stari sjaj studentskoj srijedi u Dubrovniku. Tijekom našeg posjeta početkom ožujka studenti su organizirali četvrti turnir po redu.

Izdvojeni članak
nikša burum sveučilište u dubrovniku

Rektoru Sveučilišta u Dubrovniku završava drugi mandat: Komentirao svoju plaću, kvote i napredovanja

– Odaziv prvog turnira je bio solidan i svaki turnir koji smo napravili dosad sve je više i više prijavljenih. Na prvom turniru bilo je 23 prijavljena tima, danas ih je preko 50, kazao je Mato.

Nakon turnira zabava se seli u obližnji klub Level. Cijena boce pića i četiri soka ide od 70 eura, dok za kratka pića studenti izdvajaju barem tri eura. Glazba – cajke. Student koji je sudjelovao u turniru u pikadu rekao je da za izlazak u Dubrovniku treba barem 20 do 30 eura. Zbog toga se studenti ‘zagrijavaju’ prije samog odlaska u klub, a kako izgleda studentska srijeda u Dubrovniku možete pogledati u videozapisu ispod.