Pretraga

[VIDEO] Nesvakidašnja romantična scena na promociji diplomanata FPZG-a

A- A+

Na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu u petak je promovirana još jedna generacija magistara novinarstva. Među onima koji su stekli ovo zvanje te dobili diplomu u petak, našli su se i HTV-ov mladi novinar Kristian Došen, kći glumice Mije Begović Maja Lena Lopatny te još nekoliko novinara, koji su na putu da se afirmiraju u struci.   

Screenshot: TV Student

Međutim, sasvim opravdano show je na promociji uzeo jedan mladi bračni par!

Izdvojeni članak

[VIDEO] Po prvostupničku diplomu na FSB došao Mustangom i s dvije startlete

– I sad nešto specijalno za ovu grupu. Da ljubav i studiranje idu zajedno, možemo dokazati na današnjoj promociji, gdje smo izašli u susret jednom studentskome ljubavnome paru, koji je ozakonio svoju vezu, ali mlada nije htjela promijeniti svoje prezime. Zato smo mi njima omogućili da zajedno budu u ovoj grupi i nadam se da ćete to svi toplo pozdraviti, rekla je dekanica Lidija Kos Stanišić, najavjujući bračni par, koji je tijekom cijelog studija na Fakultetu političkih znanosti bio u vezi i na kraju se vjenčao te dobio prinovu.

Radi se o Tiboru Marochiniu i Tei Skelin, koji su se, kako su sami otkrili, upoznali još na maturalcu te su potkraj studija svoju ljubav okrunili brakom i dobili klinca.

Tibor je u prilogu rekao da je iskustvo studiranja uz partnericu bilo super, da su si međusobno pomagali te kroz sve dobre i loše trenutke prolazili skupa pa su tako i do diplome došli u paru.

Njihov dečkić se također kratkim plačem oglasio za Televiziju Student, a čitav prilog s nesvakidašnje promocije, pogledajte ispod.