Pretraga

[VIDEO] Studenti FFZG-a priredili ugodno iznenađenje građanima u pošti

A- A+

Akademski zbor Filozofskoga fakulteta u Zagrebu Concordia discors odlučio je uljepšati dan nekolicini građana koji su se zatekli u pošti u Jurišićevoj ulici. Dok su čekali u redu, članovi zbora prerušeni u poštanske zaposlenike, ali i korisnike, zapjevali su ‘Zvončiće’.

Screenshot YouTube

Vjerujemo da ste i vi među onima koji se užasavaju čekanja u redovima, bilo da se radi na blagajnama, šalterima ili nekoj trećoj lokaciji. Kako se približavaju blagdani, redovi su sve veći, stoga su studenti FFZG-a odlučili bar dijelu stanovnika grada Zagreba skratiti vrijeme čekanja u pošti, kao i svojim iznenađenjem uljepšati im dan.

Izdvojeni članak

Japanski muški zbor u Oktogonu izvodi ‘U boj, u boj’

– Ovih blagdana odlučili smo iznenaditi korisnike i zaposlenike poštanskog ureda u Jurišićevoj ulici u Zagrebu. Rutinu svakodnevnice razbili su pjevači Akademskog zbora Filozofskoga fakulteta u Zagrebu Concordia discors. Prerušeni u korisnike i poštanske pripravnike, zapjevali su ‘Zvončiće’ i proširili blagdansko veselje, napisali su u opisu videa FFZG-ovci.

Mješoviti zbor Concordia discors djeluje od 2010. godine te ga čini šezdesetak članova, prvenstveno studenata Filozofskoga fakulteta.
Kako opisuju na svojoj web stranici, sustavno potiču glazbeno stvaralaštvo studenata te naglasak daju djelima hrvatskih skladatelja, no njeguju i folklorne napjeve te svjetovna i crkvena djela klasičnih i suvremenih skladatelja.

Pogledajte kako su građani reagirali na ovo iznenađenje koje su im priredili mladi, talentirani pjevači koji su u nekoliko navrata osvojili nagrade i priznanja.