Pretraga

Zagrebački student s invaliditetom sanja o odlasku na konferenciju: No, za to treba i vašu pomoć

A- A+

Andrija Tabak student je četvrte godine politologije na FPZG-u i želja mu je otići na konferenciju Model United Nations u Frankfurtu na samom kraju veljače. Andrija ima cerebralnu paralizu i u invalidskim je kolicima, potreban mu je asistent i točno određen tip smještaja i način transporta, što uvelike povisuje troškove njegovog putovanja. Zato je odlučio iskoristiti čari internet i crowdfunding kampanju da bi prikupio tisuću i pol eura za odlazak na konferenciju.

Andrija Tabak s kolegicama i kolegama / Foto: FPZG

Izdvojeni članak

Crowdfunding kampanja: Društvena igra koja inspirira da postanete ‘strašna žena’

Student politologije na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti preko crowdfunding kampanje na internetu odlučio je prikupiti novac za odlazak na putovanje u Frankfurt gdje se od 28. veljače do 3. ožujka održava konferencija Model United Nations. Njegovo ime je Andrija Tabak i zbog cerebralne paralize kreće se pomoću invalidskih kolica.

Za odlazak na jednu ovakvu konferenciju Andrija treba asistenta, posebnu vrstu smještaja i ima smanjenju mogućnost odabira prijevoza do mjesta događaja. Sve to povisuje njegove troškove za ovu konferenciju.

Ovo je šesta konferencija na koju bi Andrija otišao ako prikupi dovoljno novaca, a  postavljeni cilj mu je 1.500 eura. Za sada je prikupio 640 eura.

Ovo je link na kojem možete pomoći Andriji da ostvari svoj cilj.