Pretraga

Završavaju prijave za Festival studentskih klapa, požurite prijaviti svoju

A- A+

Kino Studentskog centra u Zagrebu 16. ožujka bit će domaćin 6. Festivalu studentskih klapa. Festival organizira Udruga studenata grada Splita, a očekuje se da će biti rekordan po mnogočemu.

Festival studentskih klapa | Foto: Facebook

Festival će se održati 16. ožujka u prostorima kina Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25) s početkom u 20h. Cijena ulaznice je 20, odnosno 30 kn na dan Festivala, a prodaja počinje od danas u SC-u, Savi i na Cvjetnom.

Požurite prijaviti svoju klapu

Budući da se radi o Festivalu studentskih klapa, i vi možete prijaviti svoju klapu. Prvo, drugo i trećeplasirani dobit će novčanu nagradu, a svojeg miljenika odabrat će publika te ni on neće ostati praznih ruku.

Prijaviti se možete još danas, najkasnije do ponoć, a više informacija o postupku prijavite možete vidjeti ovdje.

‘Najveći do sada’

Predsjednica Udruge Tanja Duplančić podijelila je nekoliko riječi o ovogodišnjem Festivalu studentskih klapa i njegovoj posebnosti u odnosu na prošle godine.

– Ove godine Festival veći je nego ikad, dvorana za 1100 ljudi, sponzori kao što su UBER, Badel, Zlatarnica Rodić, Swanky mint hostel i mnogi drugi, a gostuje nam i naš splitski KUD Jedinstvo te naš poznati splitski Dj Flex koji dovodi atmosferu iz O’hare (Zente) u klub Hangar. Ovo je velik događaj za splitske studente, pa tako i za sam grad Split i Dalmaciju i cijelu klapsku zajednicu, stoga bi nam puno značilo da se vijest o festivalu daleko proširi kako bi se prijavile nove mlade klape te istaknuo trud i ljubav Splićana u Zagrebu prema rodnom kraju i baštini, kazala je Duplančić.

Cijeli event možete vidjeti ovdje.