Pretraga

Upoznajte Malog Ivicu, koji je u kratkom periodu postao omiljeni stanovnik FER-a

A- A+

Na Fakultet elektronike i računalstva prije mjesec je dana ušetao maleni sivi mačak. Umjesto da ga istjeraju, djelatnici i studenti FER-a su Malog Ivicu odlučili zadržati, a ljubimac je u kratkom vremenu postao počasni stanovnik fakulteta.

Mali Ivica na predavanju (Foto: Mali Ivica/Instagram)

Njegovom su pojavom oduševljeni dekan i čistačice, no studentima je ipak najdraži. Svakodnevno im uljepšava dolazak na predavanja, a to je pogotovo važno sada kada se bliže ispitni rokovi.

 

View this post on Instagram

 

Ja ne prepoznajem boje tako dobro kao vi pa mi je teže učiti ? Zato volim biti u pokretu! ?

A post shared by Mali Ivica (@mali_ivica_fer) on

Mali Ivica hit je i na društvenim mrežama. Studenti su pokrenuli Instagram profil na kojem objavljuju njegove zgode i nezgode na fakultetu. Broj followera mu rapidno raste, jer još u subotu imao tisuću pratitelja, a danas ga prati već gotovo 3.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/BtELZPxnAj-/

Malog Ivicu se radi praktičnih razloga studenti FER-a namjeravaju uškopiti pa trebaju pomoć za teških par dana koji će čekati ovu mačku.

– Par brižnih studentica FER-a trenutno je u procesu dogovora o kastraciji naše male Ivice. Period nakon kastracije zna biti težak za mačke i bilo bi dobro da znamo gdje se nalazi u svakom trenutku kako bi joj se mogla odnijeti hrana, voda i pružiti pažnja. Stoga molimo sve one koji su u mogućnosti udomiti Ivicu na 4-5 dana nakon operacije, pogotovo studenti FER-a koji ovih dana nemaju nastavu, da se jave, stoji u posljednjem postu na Instagram profilu Malog Ivice.