Pretraga

Damir Gašparović se školovao u Slavoniji i Zagrebu, evo što je po struci

A- A+

Uoči izbora za Europski parlament, 9. lipnja, donosimo obrazovne kartone nositelja svake od kandidacijskih lista iz Hrvatske. Damir Gašparović, nositelj je liste Pokret za modernu Hrvatsku. Osnovnu školu ‘Stjepan Cvrković’, završio je u Starim Mikanovcima, a potom je u Vinkovcima maturirao u gimnaziji ‘Matija Antun Reljković’. Također nam je rekao i da je završio srednju kemijsku školu u Zagrebu, današnju Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga. U Zagrebu je diplomirao povijest na Filozofskom fakultetu te postdiplomski studij Regionalne komparativne politike na Fakultetu političkih znanosti.

Foto: Pokret za Hrvatsku/ilustracija: srednja.hr

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem