Pretraga

Kako do nagrade u vrijednosti od 299 €? Zaigrajte naš online kviz

A- A+

Krenuo je četvrti i posljednji krug online kviza na platformi kvizovi.srednja.hr. Korisnici postavljaju pitanja, a oni s najviše prikupljenih odgovora na postavljena pitanja osvajaju nagradu. Uz to, nagrađujemo i korisnika s najkreativnijim pitanjem koje će odabrati lovkinja u kvizu Potjera, Morana Zibar. Nagrade su Poco mobiteli u vrijednosti od 299 €, a u kviz se uključite do 9. lipnja u ponoć.

eu kviz

Igraj kviz, zabavi se i osvoji vrijedne nagrade | Foto: srednja.hr

Želite li pokazati svoju vještinu u kvizovima, a usput i osvojiti vrijedne nagrade, uključite se u online kviz na platformi kvizovi.srednja.hr. Riječ je o četvrtom i posljednjem krugu ovog kviza, što znači da je to vaša zadnja šansa za osigurati si vrijedne Poco mobitele.

Nagrade će osvojiti korisnici koji na postavljena pitanja prikupe najviše odgovora, ali i jedan korisnik s najkreativnijim pitanjima. Tko o kreativnim pitanjima zna više nego Morana Zibar, lovkinja u TV kvizu Potjera? Upravo će ona odabrati najkreativnijeg pobjednika.

Tri pobjednika četvrtog kruga, dva s najviše odgovora i jedan s najkreativnijim pitanjem, osvojit će mobitel POCO X5 Pro 5G – 6+128 GB u vrijednosti od 299 €. U kviz se možete uključiti do 9. lipnja u 23:59 sati, a pravila su sasvim jednostavna.

Dođite i na naš pub kviz

Uz to što kvizove možete igrati online, za najveće ljubitelje organiziramo i pub kviz uživo u Zagrebu. Vodit će ga Morana Zibar, a održat će se 29. svibnja s početkom u 19 sati u Bikers Beer Factoryju.

Pobjednicima je osigurana glavna nagrada u vrijednosti od 1.500 €. Za timove na drugom i trećem mjestu pripremili smo utješne nagrade, kao i pokoje iznenađenje za ostale.

Okupite tim od najviše pet članova i prijavite se putem ove poveznice. Više informacija o događaju pročitajte ovdje, priključite se Facebook eventu, a za sudjelovanje se prijavite ispunjavanjem ovog obrasca.

Pravilo #1: Pitanja postavljajte u pravu temu

Svaka runda ima temu, a tema četvrte runde je Europska unija. Pitanja u četvrtoj rundi natjecanja postavljajte u temu #EUizbori2024 i podtemu #europskaunija.

Treba li vam malo inspiracije, usmjerite se na povijest, geografiju, glazbu, književnost ili drugu umjetnost, sport, znanost, kinematografiju Europske unije… Možete osmisliti i nešto sasvim drugačije! Što ste kreativniji, veća je šansa da će baš vaše pitanje osvojiti nagradu za kreativnost.

Pravilo #2: Skupite najviše odgovora na pitanja

Osim što tražimo kreativna pitanja, tražimo i korisnike na čija će pitanja najviše ljudi odgovoriti. Korisnici čija pitanja u temi #EU izbori 2024 i podtemi #europskaunija prikupe najviše odgovora drugih korisnika, osvajaju nagrade.

Što više pitanja postavite, veće su šanse da nagrada ode baš vama. Uz to, na raspolaganju imate još jednu metodu kojom možete osigurati da prikupite najveći broj odgovora na postavljena pitanja.

Posjetite li profil bilo kojeg korisnika u sustavu kvizovi.srednja.hr, vidjet ćete plavi gumb na kojem piše ‘Odgovaraj na pitanja ovog korisnika‘. On se nalazi s donje desne strane ekrana ako sustavu pristupate na računalu, odnosno na dnu ekrana ako sustavu pristupate putem mobitela.

Ovu značajku možete iskoristiti u svoju korist. Pošaljite poveznicu na svoj profil prijateljima i uputite ih da odabirom tog gumba odgovore na pitanja koja ste postavili. Bodovi će rasti brzinom svjetlosti, kao i vaš rang na top listi.

EU kviz, kvizovi.srednja.hr

Gumb ‘Odgovaraj na pitanja ovog korisnika’ | Screenshot: srednja.hr

Pravilo #3: Držite se rokova

Prva runda online kviza trajala je od 3. travnja u 00:00 sati do 15. travnja u 23:59 sati. Druga runda s temom okoliša održavala se od 16. travnja do 29. travnja. Treća runda na temu znanosti započela je 6. svibnja, a traala do 20. svibnja u 23:59 sati.

Četvrta i posljednja runda s temom Europske unije počinje danas i traje do 9. lipnja u 23:59 sati. Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u navedenim periodima.

Ispod možete vidjeti top ljestvicu korisnika prema broju odgovora koju su prikupili na svoja pitanja.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem

Tekst nagradnoj natječaja pronađite ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab