Pretraga

Karolina Vidović Krišto osnovnu i srednju završila je u Njemačkoj, znate li što je studirala u Zagrebu?

A- A+

Za nadolazeće izbore za Europski parlament 9. lipnja pripremili smo obrazovne kartone nositelja kandidacijskih lista. Karolina Vidović Krišto nositeljica je liste Odlučnost i pravednost – OIP. Već je od ranije poznato kako je ova rođena Vukovarčanka osnovnu i srednju školu pohađala u Njemačkoj. Prema Wikipediji, je prvo išla u osnovnu školu Grundschule an der Tumblingerstraße, potom je upisala matematičku Klenze-Gymnasium München, a nakon toga i jezičnu Dante-Gymnasium u istome gradu. Nakon povratka u Hrvatsku Karolina Vidović Krišto studirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Foto: Odlučnost i pravednost/ilustracija: srednja.hr

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem