Pretraga

Postavljajte pitanja i osvojite mobitele: Krenula je druga runda našeg online kviza

A- A+

Uključite se u drugi krug našeg EU kviza na platformi kvizovi.srednja.hr! Postavljajte pitanja, jer tražimo korisnike čija će pitanja prikupiti najviše odgovora. Uz to, Morana Zibar odabrat će jednog korisnika s najkreativnijim pitanjem. Svi pobjednici osvajaju Poco mobitel u vrijednosti od 299 €, ali i pozivnicu na pub kviz finale s Moranom gdje će se natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 1.500 €. Tema drugog kruga online kviza je održivost.

eu kviz srednja.hr

Uključite se u naš EU kviz online i osigurajte mjesto u pub kviz finalu s Moranom Zibar | Foto: srednja.hr

Mislite da super poznajete Europsku uniju? Koliko znate o zelenim politikama njenih država članica? Pokažite nam, jer imate priliku osvojiti vrijedne nagrade!

Na platformi kvizovi.srednja.hr u tijeku je drugi krug našeg EU kviza koji traje sve do 29. travnja u ponoć. Nagrađujemo korisnike čija pitanja o održivosti u Europskoj uniji prikupe najviše odgovora. Uz to, Morana Zibar, lovkinja u kvizu Potjera, odabrat će najkreativnije pitanje čiji će autor također osvojiti nagradu.

Tri pobjednika osvojit će mobitel POCO X5 Pro 5G – 6+128 GB u vrijednosti od 299 €. Uz to, dobit će pozivnicu na pub kviz finale s Moranom Zibar koje organiziramo u Zagrebu, a gdje će moći osvojiti glavnu nagradu u iznosu od čak 1.500 €.

Pravilo #1: Pitanja postavljajte u pravu temu

Svaka runda ima temu, a tema druge runde su zelene politike Europske unije i održivost. Pitanja u prvoj rundi natjecanja postavljajte u temu #EUizbori2024 i podtemu #okoliš.

Možete pitati, recimo, koja zemlja Europske unije najviše reciklira, koja je poznata po svojim tulipanima i zelenim politikama ili koji je prvi europski ‘zeleni otok’. Budite što kreativniji, jer po završetku prve runde Morana Zibar bira najkreativnije pitanje. Korisnik koji ga je osmislio osvaja Poco mobitel u vrijednosti od 299 €.

Važno je znati da će svako pitanje prije objave biti pregledano i odobreno. Postavljajte ih u ispravnu temu i podtemu, jer se u suprotnom neće računati u natjecanju.

Pravilo #2: Skupite najviše odgovora na pitanja

Osim što tražimo kreativna pitanja, tražimo i korisnike na čija će pitanja najviše ljudi odgovarati. Korisnici čija pitanja u temi #EU izbori 2024 i podtemi #okoliš prikupe najviše odgovora drugih korisnika, osvajaju nagrade.

To znači da što više pitanja postavite, imate više prilike za prikupiti najviše odgovora! Dva korisnika koja na završetku prve runde postave pitanja s najviše odgovora, osvajaju Poco mobitele u vrijednosti od 299 €.

Pravilo #3: Držite se rokova

Prva runda online kviza trajala je od 3. travnja u 00:00 sati do 15. travnja u 23:59 sati.

Druga runda s temom okoliša održava se upravo, a traje od 16. travnja do 29. travnja. Treća runda na temu tehnologije planirana je od 6. svibnja do 20. svibnja. Četvrta runda s temom znanosti bit će od 22. svibnja do 6. lipnja.

Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom periodu.

Pravilo #4: Osvojite ulaznicu za finale

Veliko pub kviz finale kojeg će voditi Morana Zibar održat će se krajem svibnja u Zagrebu. Pobjednici prve tri runde dobit će pozivnicu za sudjelovanje. Svi ostali koji žele sudjelovati, a nisu pobijedili na online kvizovima, moći će se prijaviti, no pobjednici će imati prednost.

Na EU pub kvizu odgovarat ćemo na zabavna pitanja o Europskoj uniji. Pobjednicima je osigurana glavna nagrada u vrijednosti od gotovo 1.500 €, a riječ je o pet POCO X5 Pro 5G – 6+128 mobitela u vrijednosti od 299 €!

Za drugo i treće mjesto, tu su utješne nagrade. Tim na drugom mjestu osvaja pet Amazfit Zepp E Onyx pametnih satova u vrijednosti od 133 €, a tim na trećem mjestu dobit će pet Redmi Buds 5 slušalica u vrijednosti od 49 €.

Top lista s korisnicima s najvećim brojem odgovora bit će postavljena na kvizovi.srednja.hr i na portalu srednja.hr.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem

Tekst nagradnoj natječaja pronađite ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab