Pretraga

Svoje mjesto u Europskom parlamentu traži i Tihomir Majić koji je medicinu studirao u dva grada

A- A+

Za nadolazeće izbore za Europski parlament 9. lipnja pripremili smo obrazovne kartone nositelja kandidacijskih lista. Tihomir Majić nositelj je liste Pravedna Hrvatska – PH. Majić je 1973. završio Osnovnu školu Trilj, a školovanje je nastavio u Gimnaziji Dinko Šimunović Sinj. Na Medicinskom fakultetu Rijeka završio je prva četiri semestra, a fakultet je potom nastavio na Medicinskom fakultetu Zagreb gdje je 1985. diplomirao na temi o cerebrospinalnom likvoru. Potom je dva semestra također na Medicinskom fakultetu u Zagrebu studirao postdiplomski/magistarski studij onkologije. Od 2008. do 2009. polazio je poslijediplomski tečaj Korporativno upravljanje za članove nadzornih i upravnih odbora koji je izvodio Ekonomski fakultet Zagreb i Ekonomski fakultet Split.

tihomir majić pravedna hrvatska

Obrazovni karton Tihomira Majića | foto: Pravedna Hrvatska, ilustracija: srednja.hr

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem