Pretraga

Valter Flego je bio demonstrator na fakultetu, a završio je čak dva studija

A- A+

Uoči izbora za Europski parlament, 9. lipnja, donosimo obrazovne kartone nositelja svake od kandidacijskih lista iz Hrvatske. Valter Flego nositelj je liste koju predvodi IDS. Osnovnu školu Vazmoslav Gržalja završio je u Buzetu. Prve dvije godine srednje, proveo je u Srednjoj školi Buzet pa se zatim preselio u Rijeku. Tamo je maturirao kao strojarski tehničar u Tehničkom školskom centru Rijeka, današnjoj Tehnička škola Rijeka. U Rijeci je diplomirao i kao inženjer strojarstva na Tehničkom fakultetu. Na tom je fakultetu bio i demonstrator na predmetu ‘Nauka o toplini’. Kasnije je postao i magistar ekonomskih znanosti na poslijediplomskom studiju menadžmenta na riječkom Ekonomskom fakultetu.

 

Foto: Europski parlament/ilustracija: srednja.hr

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem