Pretraga

Zadatak dana: Alberta Einsteina često spominjemo, no ovaj detalj iz karijere rijetki znaju

A- A+

Albert Einstein jedan je od najvećih znanstvenika, to jest teorijskih fizičara. Rođen je u Njemačkoj 1879. godine, a preminuo je 1955. godine. Kako je objašnjeno na stranicama Europske unije, razvio je elementarne teorije posebnu i opću relativnost. Jedan od korisnika sustava kvizovi.srednja.hr postavio je pitanje o detalju iz njegove karijere. Pokušajte točno odgovoriti.


Izbori za Europski parlament, koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja, sve su bliže. Tim povodom želimo vidjeti koliko dobro poznajete Europsku uniju! Uključite se u naš online kviz na platformi kvizovi.srednja.hr, jer vas za vaše znanje nagrađujemo.

Tražimo najkreativnija pitanja, kao i korisnike s najviše odgovora na pitanja. Ukupan nagradni fond iznosi 6.000 €, a ovdje pročitajte kako se uključiti.

Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem


Za točan odgovor kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.