Pretraga

Zadatak dana: EU ima program za zaštitu okoliša, znate li kako se zove?

A- A+

Programi Europske unije ključni su instrumenti za postizanje političkih, ekonomskih i socijalnih ciljeva unutar članica EU. Ti programi obuhvaćaju širok raspon područja, uključujući istraživanje i razvoj, obrazovanje, regionalni razvoj, zaštitu okoliša i poljoprivredu. Europska unija može se pohvaliti i da ima program koji podržava okolišne, prirodne i klimatske projekte. Znate li o kojem je programu riječ?


Izbori za Europski parlament, koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja, sve su bliže. Tim povodom želimo vidjeti koliko dobro poznajete Europsku uniju! Uključite se u naš online kviz na platformi kvizovi.srednja.hr, jer vas za vaše znanje nagrađujemo.

Tražimo najkreativnija pitanja, kao i korisnike s najviše odgovora na pitanja. Ukupan nagradni fond iznosi 6.000 €, a ovdje pročitajte kako se uključiti.

Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.


EU emblem


Za točan odgovor kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.