Pretraga

Zadatak dana: Europa ima mnogo uspješnih nogometnih klubova, ali jedan se posebno ističe

A- A+

Europski nogomet popularan je diljem svijeta, a Europljani najbolje znaju da Liga prvaka predstavlja vrhunac klupskog natjecanja na ovom kontinentu. Svake sezone najbolji klubovi iz raznih europskih liga bore se za prestižni trofej, ali se među njima svima ističe jedan klub koji je ostavio neizbrisiv trag u povijesti ovog natjecanja. Ovaj klub, inače poznat i kao ‘Kraljevski klub’, drži rekord po broju osvojenih titula Lige prvaka. Znate li iz koje države dolazi?


Izbori za Europski parlament, koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja, sve su bliže. Tim povodom želimo vidjeti koliko dobro poznajete Europsku uniju! Uključite se u naš online kviz na platformi kvizovi.srednja.hr, jer vas za vaše znanje nagrađujemo.

Tražimo najkreativnija pitanja, kao i korisnike s najviše odgovora na pitanja. Ukupan nagradni fond iznosi 6.000 €, a ovdje pročitajte kako se uključiti.

Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem


Za točan odgovor kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.