Pretraga

Zadatak dana: Jedna europska država izdvaja značajna sredstva za zaštitu okoliša, znate li koja?

A- A+

Europska unija svojim direktivama nastoji zaštititi okoliš i to načelima opreznosti, preventivnog djelovanja te uklanjanja onečišćenja na samom izvoru. Osim toga, potrebna su i individualna djela, djela velikih tvrtki i svakako izdvajanje sredstva iz državnog proračuna za zaštitu okoliša. Jedna europska država izdvaja značajna sredstva za to područje, znate li koja?


Izbori za Europski parlament, koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja, sve su bliže. Tim povodom želimo vidjeti koliko dobro poznajete Europsku uniju! Uključite se u naš online kviz na platformi kvizovi.srednja.hr, jer vas za vaše znanje nagrađujemo.

Tražimo najkreativnija pitanja, kao i korisnike s najviše odgovora na pitanja. Ukupan nagradni fond iznosi 6.000 €, a ovdje pročitajte kako se uključiti.

Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.


EU emblem


Za točan odgovor kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.