Pretraga

Iskoristite priliku: Krenule prijave za besplatne pripreme iz četiri predmeta mature

A- A+

Visoko učilište EFFECTUS i ove godine će provoditi besplatne pripreme za četiri predmeta mature. Pripreme za maturu mogu pohađati svi maturanti, a nastava će započeti u veljači 2022. godine i odvijat će se u prostoru EFFECTUS-a u Zagrebu. Prijave traju do popunjavanja kvote, odnosno najkasnije do 31. siječnja 2023. godine.

državna matura

EFFECTUS nudi besplatne pripreme za maturu iz četiri predmeta | Foto: M. Gelenčir, srednja.hr

U sklopu provođenja projekta društveno odgovornog poslovanja i obrazovanja, EFFECTUS visoko učilište u 2023. godini provodi besplatne pripreme za državnu maturu. Prijaviti se mogu svi maturanti, no požurite, jer se prijave zatvaraju nakon popunjavanja kvote. Pripreme započinju 18. veljače 2023. godine, a nastava će biti subotom u jutarnjem terminu. Održavat će se u Zagrebu, a lokaciji EFFECTUS-a, Kennedyjev trg 2.

Program priprema organizirat će se za predmete:

  • Hrvatski jezik, jedinstvena razina, 20 sati priprema;
  • Matematika, A razina, 20 sati priprema;
  • Matematika, B razina, 20 sati priprema;
  • Engleski jezik, A razina, 20 sati priprema;
  • Engleski jezik, B razina, 20 sati priprema;
  • Politika i gospodarstvo, 10 sati priprema.

Nastava će se realizirati kroz 10 subota. Iznimno za predmet Politika i gospodarstvo, nastava će održati kroz 2 subote. Ovogodišnjim polaznicima priprema EFFECTUS daje i garanciju uspjeha, odnosno omogućit će im dodatne individualne pripreme u slučaju da ispitima državne mature budu pristupali i na jesenskom roku.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a prijave i upisi se održavaju od 2. studenog 2022. do 31. siječnja 2023. godine ili do popunjavanja kvote. Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac kojeg je moguće pronaći ovdje. Nakon odrađene prijave svi kandidati bit će telefonski kontaktirani te će na svoj e-mail dobiti korisničke podatke za pristup digitalnoj referadi.

Probni ispit mature za sve maturante u zemlji

Osim priprema za maturu, EFFECTUS će u svibnju 2023. godine organizirati i probni ispit državne mature. Na njega mogu ići svi maturanti, neovisno o tome jesu li bili polaznici priprema državne mature. Također, polaznici priprema za državnu maturu ostvaruju 10% na školarinu u slučaju da se odluče upisati studij Financije i poslovno pravo na EFFECTUS-u.

Za sve dodatne informacije i upite obratite se EFFECTUS-u putem telefona: 01/611 77 77, ili na mail [email protected].

Prijavite se za pripreme za državnu maturu putem ovog obrasca.