Pretraga

Izašla rješenja iz Psihologije i Glazbenog: Provjerite koliko imate točnih

A- A+

Proteklog četvrtka na maturi se pisala Fizika, a ključ za odgovore tog ispita NCVVO je objavio još u subotu. Tog dana pisao se i Glazbeni, čija su rješenja objavljena danas, kao i rješenja ispita iz Psihologije koja se pisala u petak.

Foto: M. Gelenčir|srednja.hr

– Sve u svemu, ispit je stvarno bio lagan, pitanja su bila jako jednostavna i razumljivo postavljena. Osjećam se super jer sam sve znala riješiti i očekujem dobru ocjenu. Nijedan zadatak mi nije bio previše težak, jedino su mi malo više vremena oduzela zadnja dva zadataka gdje smo morali navesti svoje primjere, jer sam smišljala neke dobre primjere, rekla nam je nakon ispita iz Psihologije maturantica Karla.

Taj ispit u petak je pisalo oko 3.200 osoba, a iskustva ostalih maturanata bila su slična kao Karlina. Rješenja ispita iz Psihologije, odnosno ključ za odgovore, NCVVO je objavio ovog ponedjeljka. Objavljena su rješenja i Glazbene umjetnosti koja se pisala u četvrtak. Glazbene primjere možete preuzeti ovdje, a rješenja iz Psihologije i testa iz Glazbenog u dokumentima u nastavku.

Napomene: u dokumentu se prvo nalaze zadaci, a potom rješenja. Ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Psihologija

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.99 MB]

Glazbena umjetnost

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.39 MB]