Pretraga

Jesu li ovo najkreativniji maturanti u Hrvatskoj? Od bavarskih uniforma pa do vojnih pilota

A- A+

Na Facebooku Prve gimnazije Varaždin, osvanula je simpatična objava s fotografijama ovogodišnjih maturanata u uniformama. Fotografija koja prikupi najviše lajkova i glasova komisije, osvojit će na maturalnom plesu – tortu.

Prva gimnazija Varaždin objavila je na Facebooku fotografije maturanata u prigodnim uniformama za njihovu norijadu, odnosno ‘Maturantiku 2023’, koja će se održati od 24. do 26. svibnja. Radi se o čak devet razreda, a koji prikupi najviše lajkova i glasova komisije, osvaja slatku nagradu.

– Naši maturanti u uniformama, generacija 2022./2023. Svi su lijepi, ali odabrat ćemo i na maturalnom plesu tortom nagraditi najljepše po vašem odabiru i odabiru komisije. Zato, lajkajte, jer vaš će se lajk računati. Rok je 28. svibnja do 12 sati, napisali su iz Prve gimnazije Varaždin.

Izdvojeni članak
Maturantika u Varaždinu

U ovom hrvatskom gradu norijada će trajati čak tri dana: Sve kreće u srijedu, donosimo program

Da varaždinskim maturantima ne nedostaje kreativnosti, vidljivo je upravo na fotografijama. U vodstvu je trenutno 4.b razred odjeven u faraone i faraonke, a slijedi ga 4.e u tradicionalnim bavarskim kostimima.

Podsjetimo, program ‘Maturantike 2023.’ započinje ove srijede u 12:30 u Parku mladih, iz kojeg slijedi tradicionalni mimohod maturanata kroz centar Varaždina. Program će obilježiti razna uručenja nagrada, nastupi DJ-eva, a u petak će maturanti plesati Quadrillu. Cijeli program dostupan je na sljedećoj poveznici.