Pretraga

Ne znate što upisati? Iz prve ruke doznajte što nude svi zagrebački fakulteti

A- A+

Smotra Sveučilišta u Zagrebu trodnevna je manifestacija na kojoj se maturantima i ostalima zainteresiranima tradicionalno predstavljaju sve sastavnice zagrebačkog Sveučilišta, a i drugi zainteresirani gosti izlagači. Ove se godine održava od 22. do 24. studenoga u Studentskom centru Zagreb i šatoru pokraj njega.

Manifestacija će za sve posjetitelje biti otvorena u četvrtak i petak 22. i 23. studenoga od 10 do 18 sati, a u subotu 24. studenoga od 9 do 15 sati, a ulaz je besplatan.

Izdvojeni članak

[FOTO] Bolidi, kosturi, roboti i štošta drugo privukli brojne zainteresirane na Smotru Sveučilišta u zagrebački SC

Kako smo spomenuli, uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj Smotri predstavit će se i druga sveučilišta, veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici iz Hrvatske i Slovenije odnosno sveukupno oko 80 sudionika.

Svečanost kojom će se službeno obilježiti otvaranje ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu održat će se u četvrtak 22. studenoga 2018. u 11 sati u Francuskom paviljonu.

Program Smotre za sva tri dana, koje će se uglavnom sastojati od nešto detaljnijih predstavljanja sastavnica odnosno znanstvenih područja, možete pogledati u potonjim Instagram objavama Sveučilišta.

Kako je bilo na prošlogodišnjoj Smotri, koju je prema procjenama posjetilo nekolicina tisuća maturanata i ostalih zainteresiranih, pogledajte na ovoj poveznici.