Pretraga

Osim Medicine i KiF-a, još jedan zagrebački faks ima prijemni u jesenskom roku: Ostalo 17 mjesta

A- A+

U ljetnom upisnom roku maturantima je bilo ponuđeno 894 studijska programa s ukupno 40.171 upisnim mjestom. Nakon objave konačnih rang-listi u ljetnom upisnom roku ostalo je slobodno 13.768 mjesta. Među fakultetima na kojima će se provoditi drugi upisni rok je i Veterinarski u Zagrebu, za kojeg kandidati polažu prijemni ispit.

veterinarski fakultet

Foto: Youtube screenshot; Veterinarski fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Nakon ljetnog upisnog roka na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, studiju veterinarske medicine, ostalo je prazno 17 mjesta. Zato će fakultet provoditi prijemni ispit, odnosno test psihomotorike, i u jesenskom roku.

Prijave za taj studij pa i prijemni obavljaju se u sustavu Postani student i to najkasnije do 27. kolovoza. Osim online prijave, potrebno je fakultetu osobni ili poštom dostaviti i ispunjen obrazac prijave te potvrdu o izvršenoj uplati troškova testa psihomotorike. Troškovi prijemnog iznose 300 kuna, a podatke za uplatu možete vidjeti u dokumentu ispod teksta, dok obrazac prijave i izjavu o pristupanju testu psihomotorike možete preuzeti ovdje.

Samo testiranje održat će se 6. rujna, raspored testiranja bit će objavljen na web stranici fakulteta 2. rujna.

– Pristupnici koji su bili prijavljeni u ljetnom upisnom roku, a nisu zadovoljili uvjete upisa, te se namjeravaju prijaviti u jesenskom upisnom roku, obvezni su dostaviti ispunjenu prijavu za test psihomotorike i Izjavu o pristupanju testu psihomotorike u ljetnom upisnom roku. Pristupnici koji dostave oba obrasca bit će oslobođeni testiranja i uplate troškova u jesenskom upisnom roku. Rezultati testiranja postignuti u ljetnom upisnom roku bit će priznati uvjetima upisa u jesenskom upisnom roku, napominju s Veterinarskog fakulteta.

Izdvojeni članak

Pogledajte koje su fakultete u 2021. upisali maturanti s najboljim prosjekom ocjena

Konačne rang-liste upisa na fakultete u jesenskom roku izaći će 16. rujna iza 16 sati, a kandidati koji ostvare pravo upisa na Veterinarski fakultet će se upisivati online putem 17. rujna. Podsjetimo, osim Veterinarskog od većih fakultet u Zagrebu prijemni u jesenskom rok provode i Medicinski te Kineziološki fakultet.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [91.53 KB]