Pretraga

Ostalo mjesta: Još jedan popularni zagrebački faks provodit će prijemni u jesenskom roku

A- A+

Osim Medicinskog fakulteta u Zagrebu, i Kineziološki fakultet u tom gradu provodit će prijemni ispit za jesenski rok. Na tom fakultetu dio mjesta ostao je nepopunjen nakon ljetnog upisnog roka.

Kineziološki fakultet

Foto: Dominik Smolak, srednja.hr

Među najpoželjnijim fakultetima na ljetnom upisnom roku ove godine bio je Kineziološki fakultet u Zagrebu. S tog fakulteta javljaju kako je na pojedinim studijima ostalo slobodnih mjesta i za jesenski rok upisa.

Gdje ima mjesta?

Prijave za razredbeni ispit za upis pristupnika na studij kineziologije održat će se samo za pristupnike strane državljane, za koje je ostalo pet mjesta. Nešto je više mjesta ostalo na preddiplomskom studiju izobrazba trenera, a razredbeni ispit za upis održava se za sljedeće smjerove:

  • sportska rekreacija (redoviti studij) – 12 slobodnih mjesta
  • fitnes (izvanredni studij) – 23 slobodna mjesta
  • kondicijska priprema sportaša (izvanredni studij) – 61 slobodno mjesto
  • sportska rekreacija (izvanredni studij) – 27 slobodnih mjesta
  • razni sportovi (izvanredni studij) – 110 slobodnih mjesta

Kako piše u obavijesti KiF-a, razredbeni ispit u jesenskom roku za sve pristupnike strane državljane koji su prijavljeni za upis studija kineziologije i za pristupnike prijavljene na studij izobrazba trenera održat će se u srijedu, 8. rujna 2021. godine.

Izdvojeni članak
matura hrvatski

Istječe najvažniji rok za sve koji žele pisati maturu na jesenskom

Prijave do 3. rujna elektronički i poštom

– Razredbenom ispitu u jesenskom roku mogu ponovno pristupiti i pristupnici koji su bili na razredbenom ispitu za upis na redoviti ili izvanredni preddiplomski stručni studij u ljetnom roku, a nisu stekli uvjete upisa na željeni studij. Istodobno, pristupnicima koji su na razredbenom ispitu u ljetnom roku prešli razredbeni prag i ispunili sve druge uvjete za upis na redoviti preddiplomski stručni studij, a na željeni studij nisu se uspjeli upisati zbog ograničene upisne kvote, postignuti rezultati na razredbenom ispitu priznat će se kao relevantni rezultati za upis na izvanredni studij na istom smjeru u jesenskom roku, uz uvjet da izvrše prijavu na studij elektronički, putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta i Kineziološkom fakultetu u predviđenom vremenu, naglašavaju s KiF-a, a sve detalje vezane uz prijemni na jesenskom roku detaljno možete proučiti OVDJE.

Prijave za upis na studije KiF-a na kojima je ostalo mjesta podnose se putem sustava Postani student do 3. rujna.

– Osim prijave za upis na studij koju pristupnici izravno unose u NISpVu, pristupnici su također dužni, u vremenu od 30. kolovoza do 3. rujna predati prijavu za razredbeni ispit (dodatnu provjeru motoričkih sposobnosti i znanja). Prijave se predaju na propisanom obrascu isključivo preporučeno poštom za Studentsku službu Kineziološkog fakulteta, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15, priopćeno je s KiF-a.

 

Ostalo mjesta: Još jedan popularni zagrebački faks provodit će prijemni u jesenskom roku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap