Pretraga

Platforma nudi online pripreme za maturu: Garantiraju prolaz ili vraćaju novac

A- A+

Platforma gradivo.hr nudi inovativan način pripreme za maturu koji je, prema dosadašnjem broju korisnika, današnjim maturantima izuzetno privlačan i koristan. Jedna od najvećih prednosti njihovih materijala i načina pripreme je mogućnost učenja bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Vrijeme i mjesto učenja određuju sami maturanti, a sve što im treba je račun na platformi gradivo.hr i internetska veza.

učenik sjedi za laptopom

Na platformi gradivo.hr se možete online pripremati za maturu | Ilustracija: Unsplash

Najefikasnijim načinom pripreme za ispit državne mature pokazalo se rješavanje starih matura, a upravo su detaljna videorješenja s postupcima glavni alat za pripremu na gradivo.hr. Trenutno se uz ovu platformu maturanti mogu pripremati za državnu maturu iz Fizike, Matematike (A i B), Kemije te Hrvatskog jezika. Uz više od 5000 video-rješenja zadataka s postupcima, dostupne su i online skripte s teorijskim objašnjenjima i formulama te QR zbirke zadataka za vježbu, a sve materijale moguće je isprobati besplatno, kreiranjem profila na stranici gradivo.hr.

Pripremajući se za ispite iz Fizike, Kemije i Matematike, maturanti mogu pristupiti učenju rješavajući mature po godinama, ali i zadatke po cjelinama jer su svi zadaci sortirani i po lekcijama kojima pripadaju. Pripreme iz kemije obuhvaćaju video-rješenja svih zadataka s posljednjih šest godina mature, a pripreme iz Hrvatskog jezika podijeljene su u cjeline koje pripremaju maturante za svaki dio ispita posebno.

To uključuje video-rješenja polaznih tekstova i zadataka iz gramatike, skripte za književnost i gramatiku te posebnu pripremu za pisanje eseja. Za Kemiju, Matematiku i Fiziku kreirane su i QR zbirke zadataka kroz koje maturanti mogu samostalno vježbati, a uz svaki se zadatak nalazi QR kod koji vodi na detaljno rješenje zadatka koje se nalazi u sklopu paketa koje nudi gradivo.hr.

Ako padnete, dobijete povrat novca

Osim kvalitetnih priprema, tvorci ove platforme garantiraju i povrat novca u slučaju neuspjeha pri polaganju ispita državne mature, ali prošlogodišnja iskustva govore da je prolaznost njihovih maturanata stopostotna. Iako je većina klasičnih priprema pri kraju, ove online pripreme mogu početi svaki dan i materijali u sklopu paketa dostupni su svaki dan bez ograničenja sve do ispita državne mature!

Ako želiš krenuti ili nastaviti učiti uz najbolje online pripreme, pogledaj što nude na linku.