Pretraga

Pripreme za maturu na dlanu: Doslovno, pomoću aplikacije koja je već spasila tisuće maturanata

A- A+

Aplikacija pomoću koje se možeš pripremati za državnu maturu otkako je izašla iz radionice je oduševila tisuće maturanata. Vjerojatno najveća prednost online priprema za maturu jest što ne moraš otići nigdje jer sve što je potrebno se nalazi na tvom mobitelu. A to onda znači da se i u ležećem položaju možeš pripremiti za rasturanje mature.

EducirajMe

Aplikaciju pod nazivom ePripreme za državnu maturu razvio je tim EducirajMe. To je projekt u sklopu kojeg se na inovativan način provodi učionička, digitalna i online edukacija kroz cjeloživotno obrazovanje. Kroz dugogodišnje iskustvo održavanja priprema za državnu maturu rodila se ideja online edukacije za maturu za sve one koji preferiraju takvu vrstu učenja.

Pomoću ePriprema za državnu maturu možeš se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu neograničeno pripremati za maturu i kontinuirano provjeravati svoje znanje. Ako trenutno ovaj tekst čitaš na mobitelu, sve što trebaš napraviti je otvoriti novi prozor. Doslovno.

Pomoću statistiku aplikacije moguće je uspoređivati vlastite rezultate riješenih ispita s rezultatima ostalih korisnika aplikacije. Na njoj se nalaze ispiti iz državne mature unazad četiri godine iz svih predmeta, i glavnih i izbornih, sa svih razina. Također, uključuje ispite s posljednjeg ljetnog roka mature šk.god. 2017/2018.

Korisnici androida aplikaciju mogu pronaći na Google storeu, a korisnici iOS uređaja aplikaciji mogu pristupiti preko web stranice, budući da je u potpunosti prilagođena tom sustavu. Aplikaciji je moguće pristupiti i preko računala.

Registracija je besplatna i veoma brza i jednostavna. Ako si više tip za samostalno učenje i ovaj način priprema ti se više sviđa, jednostavnije i jeftinije je platiti ovu aplikaciju nego privatne pripreme za maturu, zar ne?

Pripreme za maturu na dlanu: Doslovno, pomoću aplikacije koja je već spasila tisuće maturanata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap