Pretraga

[VIDEO] Spektakularno: Maturanti školu pretvorili u klub i ludo se zabavili, zaplesala i nastavnica

A- A+

Školske hodnike pretvorili su u pravi disko klub s razglasom, DJ-em i pićem. Maturanti Gimnazije Daruvar danas neviđeno će proslaviti zadnje dane svojeg srednjoškolskog obrazovanja, a sve će trajati do srijede, 25. svibnja kada je službeno zadnji dan nastave za maturante diljem zemlje. Kako su se danas proveli pogledajte u galeriji fotografija ispod i u kratkom videu na dnu teksta.

Maturanti iz Gimnazije Daruvar posljednje su dane srednjoškolske nastave, i kraj jedne ere, odlučili slavno obilježiti. Hodnike svoje škole pretvorili su u disko klub, od dekoracija, preko razglasa i DJ-a, pa do pića i okvira za fotkanje.

Svojim su preuređenim hodnicima i zaista inovativnoj ideji oproštaja od srednjoškolskih dana dali i posebno ime – Disco club Bye bye i poručili ‘ovo je naš oproštajni tulum’. Bye bye je krenuo danas, a održavat će se i sutra i preksutra, 24. i 25. svibnja, kada je službeno i posljednji dan nastave za ovogodišnje maturante.

Da su cijeloj ideji pristupili profesionalno svjedoči i činjenica da su daruvarski maturanti kreirali i poseban Instagram profil na kojem su podijelili videosnimke i fotografije atmosfere. Kako su se danas provodili maturanti u klupskim hodnicima svoje škole pogledajte u kratkom videu ispod.


Portal srednja.hr započeo je s projektom Brucoš 101 koji će vas upoznati sa čarima studentskog života. Naučit ćete sve o glavnim konceptima studiranja, a dobit ćete i najvažnije informacije o maturi i upisu na visoka učilišta. O svemu tome moći ćete čuti i na video konferenciji na našem YouTube kanalu koja se održava 27. svibnja s početkom u 10 sati. Pretplatite se na naš newsletter kako biste primali specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja te kako biste dobili podsjetnik o održavanju konferencije.