Pretraga

10 srednjih škola u Koprivničko-križevačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Odabir srednjoškolskih programa u sustavu upisa u srednje škole na jesenskom roku započinje 21. kolovoza. Prilika je to i za osmaše Koprivničko-križevačke županije koji na prošlo roku nisu ‘upali’ ni u jednu školu. U školama diljem te županije slobodno je ostalo 107 mjesta, a dok se iščekuje jesenski rok donosimo listu srednjoškolskih programa u Koprivničko-križevačkoj na prošlom roku upisali najbolji osmaši.

Gimnazija F. Galović Koprivnica| foto: službena Facebook stranica škole

Prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije Fran Galović u Koprivnici program je kojeg su upisivali najbolji osmaši Koprivničko-križevačke županije. Prosjek bodova ondje upisanih je 79,96, dok je posljednji na listi upisan sa 78,77 bodova, a najbolji je imao čak 82 boda.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Sisačko-moslavačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Na drugom mjestu ljestvice također je smjer prirodoslovno-matematička gimnazija i to đurđevačke Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, gdje upisani u prvi razred imaju prosječno 79,20 bodova. Treća je po redu opća gimnazija, ponovno u Gimnaziji Fran Galović u Koprivnici, s prosjekom upisanih 77,15 bodova.

Na ljestvici škola koje su upisivali najbolji nalaze se i četiri strukovna smjera Koprivničko-križevačke županije, a o kojim je smjerovima riječ, pogledajte u tablici u nastavku. U tablici je prvo navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.