Pretraga

Ako u subotu idete van, pripazite: Tramvaji će zaobilaziti važne ulice u centru

A- A+

Zbog snimanja filma u centru Zagreba u subotu, 12. studenog od 21.15 do nedjelje, 13. studenog u 6 sati bit će obustavljen tramvajski promet Frankopanskom, llicom od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Trgom bana Josipa Jelačića, Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog i Zrinjevcem. Izmjene će utjecati na linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17. Iste će izmjene osim u noći sa subote na nedjelju vrijediti i od nedjelje, 13. studenog do četvrtka, 17. studenog u vremenu od 19.15 sati do 5.30 sati. Izmjene u prometu bit će i u subotu od 10 do 12 sati, kada će tramvaji zaobilaziti Vlašku ulicu.

tramvaj

Foto: Unsplash, adrian susec

Tramvaji će u večernjim satima u subotu i od nedjelje do četvrtka zaobilaziti uži centar grada. Zbog snimanja filma u subotu, 12. studenog od 21.15 do nedjelje, 3. studenog u 6 sati tramvajski promet će biti obustavljen Frankopanskom, llicom od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Trgom bana Josipa Jelačića, Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog i Zrinjevcem. Izmjene će utjecati na linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17. osim u subotu, iste će izmjene vrijediti i od nedjelje, 13. studenog do četvrtka, 17. studenog od 19.15 sati do 5.30 sati.

Linija 1: Zapadni kolodvor – Vodnikova – Glavni kolodvor – Ulica kneza Mislava – Borongaj
Linija 6:
Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Glavni kolodvor –  Autobusni kolodvor – Sopot
Linija 11: 
Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Glavni kolodvor – Draškovićeva – Vlaška – Dubec
Linija 12:
Ljubljanica – Savska – Ulica grada Vukovara – Držićeva – Dubrava
Linija 13: 
Kvaternikov trg – Trg žrtava fašizma – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Ulica grada Vukovara – Žitnjak
Linija 14: 
Savski most – Savska – Vodnikova – Glavni Kolodvor – Draškovićeva – Mihaljevac
Linija 17:
Prečko – Savska – Vodnikova – Glavni kolodvor – Ulica kneza Mislava – Borongaj

Izmjene će utjecati i na noćne linije. Autobusi 31, 32 i 34 umjesto preko Trga bana Josipa Jelačića vozit će preko Glavnog kolodvora.

Izmjene u prometu bit će i u subotu prijepodne. Od 10 do 12 sati bit će obustavljen promet Vlaškom ulicom zbog radova na dijelu od Trga Petra Petretića do Kamaufove ulice. Izmjene će djelovati na linije 4, 11 i 12 koje će prometovati obilazno u oba smjera preko Trga žrtava fašizma i Šubićeve ulice.

Iz ZET-a korisnike mole za razumijevanje.