Pretraga

Besplatno savjetovanje Algebre i tvrtke GFN AG iz Heidelberga: Ugrabite ‘Dobar posao u Njemačkoj’

A- A+

Učilište Algebra u suradnji s tvrtkom GFN AG iz Heidelberga organizira besplatno savjetovanje o zapošljavanju informatičara u Njemačkoj. Tamo je trenutno otvoreno čak 43 tisuće radnih mjesta u IT-u, a uz pomoć Algebre i GFN-a možete steći radna iskustva na velikim informatičkim projektima. Radi se o drugom ciklusu savjetovanja, te će se na njemu stoga predstaviti iskustva ljudi koji su kroz ovakvu suradnju već pronašli zaposlenje.

Algebra i GFN AG iz Heidelberga pozivaju sve zainteresirane na potpuno besplatne konzultacije na temu zapošljavanja informatičkih profesionalaca u Njemačkoj. Savjetovanje će se održati u srijedu, 25. rujna 2013. u 16.30 sati u Visokom učilištu Algebra, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske) u Zagrebu. U Njemačkoj je trenutno otvoreno više od 43 tisuće radnih mjesta iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Budući da je potreba za stručnjacima iz tih područja ogromna, poslodavci iz Njemačke moraju potražiti radnu snagu izvan domaćeg tržišta rada.

Izdvojeni članak

Trostruki državni prvak iz informatike, maturant XV. gimnazije, osvojio i Balkansku olimpijadu

Otvoreno 43 tisuće radnih mjesta

Najveća je potreba za profesionalcima u programiranju i softverskom dizajnu, a zatim za informatičkim konzultantima i stručnjacima za podršku prodaji informatičkih rješenja. Traže se također i sistemski i mrežni administratori, voditelji projekata i stručnjaci za sigurnost računalnih sustava. Algebra i njezin njemački partner, tvrtka GFN, surađuju s agencijom YITP (Young IT Professionals), tvrtkom kćeri GFN-a, koja se bavi upravo pronalaženjem odgovarajućih kadrova i organizacijom njihovog zapošljavanja u Njemačkoj. Zbog toga je YITP u kontaktu s vodećim njemačkim poslodavcima koji mu se često obraćaju prilikom zapošljavanja novih kadrova, a koje ova agencija potom nalazi.

Izdvojeni članak

Srednjoškolac pokrenuo web stranicu s besplatnim informatičkim tutorijalima

Najuspješnijim kandidatima osiguran tromjesečni trening u Njemačkoj

Na besplatnom savjetovanju koje će se održati kandidati će moći saznati sve o postupku selekcije i certifikacije koji ih očekuje u Hrvatskoj, prije nego što se uopće mogu kandidirati za njemačka radna mjesta. Osim toga, naučit će pripremiti karijernu dokumentaciju i pronaći poslodavca u Njemačkoj, te saznati kako teku pripreme za selidbu i zapošljavanje u toj zemlji. Najuspješnijim kandidatima YITP će osigurati i tromjesečni trening u Njemačkoj, te pomoći oko procesa izdavanja boravišnih i radnih dozvola.

Kako biste bili dio grupe koja će dobiti ovo besplatno savjetovanje, prijavite se za njega putem web stranice, na kojoj se nalaze i sve ostale informacije o proceduri selekcije, zapošljavanja i besplatnog stjecanja dodatnih znanja.