Pretraga

Bivši bankar postao seksualni terapeut pa otkrio iza kojih zanimanja se kriju najgori ljubavnici

A- A+

U svijetu financijaša, odvjetnika i ostalih biznismena nalazio se i uspješni bankar Mike Lousada, no kada je shvatio koliko seksualnih problema imaju njegove kolege, promijenio je zanimanje. Lousada je došao do zaključka kako kolege s kojima se susreće na poslu nemaju problema u svojoj karijeri nego u krevetu. Vodeći se tom mišlju, zapostavio je uspješnu bankarsku karijeru te se posvetio rješavanju seksualnih problema s kojima se susreću razni biznismeni.

Priroda posla kojom se bavite uvelike utječe na vašu aktivnost u krevetu, a upravo to saznanje nagnalo je uspješnog bankara Mike Lousada da zanemari svoju karijeru. Iako je ostvario veliki uspjeh na poslovnom planu, uvidjevši da njegove kolege imaju većih seksualnih problema dok su im karijere cvjetale, odlučio im je pomoći u rješavanju tih problema intimne prirode, piše Bussines Insider.

Izdvojeni članak

Hrvati najaktivniji u krevetu u konkurenciji 30 zemalja iz cijelog svijeta

Od bankara do seksualnog terapeuta

Mike Lousada je iza sebe ostavio uspješnu bankarsku karijeru te postao seksualni terapeut. Bivši je bankar uvidio da njegove kolege iz svijeta financija, odvjetnici i ostali biznismeni imaju uspješne karijere, ali štekaju u seksualnom životu.

Zbog toga je odlučio od financijskog savjetnika postati stručnjak koji će dijeliti savjete oko zadovoljavanja partnera u krevetu. Bez puno razmišljanja zamijenio je jednu uspješnu karijeru, drugom još uspješnijom pružajući psihološku seksualnu pomoć svim karijeristima.

Nedavno je izjavio da se njegove bivše kolege iz svijeta bankarstva žale na dva osnovna problema.- Prvi problem je erektilna disfunkcija ili odsustvo erekcije, a drugi je prerana ejakulacija, istaknuo je Lousada za Bussines Insider. Terapeut je siguran da je glavni problem u prirodi posla koju bankari obavljaju jer ih isti čini anksioznima, depresivnima te punima mržnje i bjesa što se naravno odražava na njihovu seksualnu aktivnost.

Izdvojeni članak

Novi trend: Sve više tinejdžera stupa u seksualne odnose s bivšim partnerima

Odvjetnici najgori u krevetu, a slijede ih zaposlenici u financijskom sektoru

U najgoroj situaciji su odvjetnici i liječnici koje u stopu prate zaposlenici u financijskom sektoru. Prema seksualnom terapeutu, potonji imaju najviše problema upravo zbog odgovornosti i stresa koji je u uskoj vezi s njihovim odabranim zanimanjem. Takvi poslovi zahtjevaju veliko mentalno angažiranje, dok tijelo uopće nije aktivno pa je to osnovni problem koji dovodi do loše ili nikakve aktivnosti u krevetu.

Među poslovnim ženama, Lousadu se javilo najviše onih koje imaju problema s gubitkom ženstvenosti, pa nije ni čudo što imaju loš seksualni život. Naime, pripadnicama nježnijeg spola na poslu prevagne muška strana, koju bi izlaskom iz kancelarije trebale suzbiti ženstvenošću i zavodljivošću.

Lousada tvrdi da jake žene traže jake muškarce, ali to znači da su u potrazi za onim personama koje će učiniti da se osjećaju ženstveno. Međutim, termin ‘jak muškarac’ ne označava fizički jačeg i nabildanog mačo tipa, nego onoga koji je pronašao svrhu i smisao svog života.