Pretraga

Hrvati najaktivniji u krevetu u konkurenciji 30 zemalja iz cijelog svijeta

A- A+

Prema istraživanju indijskog izdanja Men’s Healtha, najaktivniji ljubavnici na svijetu su Hrvati! Prosječan stanovnik Lijepe naše prosječno ima 11 seksualnih partnerica, dok su Indijci na začelju ljestvice s njih tri. Istraživanje je obuhvatilo podatke iz 30 zemalja cijelog svijeta.

Foto: thenewage.co.za

Najaktivniji ljubavnici na svijetu s prosječno 11 seksualnih partnerica su Hrvati. Tako je pokazalo istraživanje, obavljeno prema narudžbi indijskog izdanja časopisa Men’s Health. Začelje ljestvice u ovom pogledu drže Indijci, koji imaju spolne odnose s u prosjeku tri partnerice. U istraživanju je sudjelovalo preko 50 tisuća ispitanika iz 30 zemalja svijeta.

Izdvojeni članak

Studenti nemaju ništa protiv seksa za jednu noć, ali ne idu u krevet na prvom spoju

Glavni konkurenti su nam Grci, Nizozemci i Britanci

Uz Hrvate, vrlo su promiskuitetni i Grci (prosječno devet partnerica), Nizozemci te Britanci. Kako se u samom Men’s Healthu navodi, ovo je s obzirom na broj ispitanika i zemalja najopsežnije istraživanje ovakve vrste do sada.

Svrha istraživanja bilo je utvrđivanje kako domaći dečki, dakle Indijci stoje u seksualnoj aktivnosti u usporedbi s muškarcima diljem svijeta. Nakon objave rezultata zasigurno nisu bili zadovoljni.

Inače su istraživanje popratili mediji s cijelog Globusa, pa tako britanski The Telegraph objavljuje naslov ‘Ako Indijci imaju najmanje seksa, tko ima najviše?’ – ‘Hrvati!’

Ovaj britanski medij navodi i da su Hrvati skloniji od bilo kojeg drugog naroda prema spolnim odnosima na otvorenom, bazenima, parkovima i livadama.

– Pokušali smo utvrditi na koji su način muškarci iz različitih dijelova svijeta bolji od drugih u određenim aspektima seksualnih odnosa, te ponuditi načine kako poboljšati odnose, rekao je urednik indijskog Men’s Healtha Jamal Shaikh.

Izdvojeni članak

Mladi u Hrvatskoj debelo iznad svjetskog prosjeka, po ranom stupanju u prvi seksualni odnos

Najaktivnije među ženama Britanke, Amerikanke i Australke

O seksualnim aktivnostima ispitane su i djevojke. Najaktivnijima su se prema odgovorima pokazale Britanke, Amerikanke i Australke, koje prosječno spavaju s devet partnera. Zanimljivo da su i kod nježnijeg spola najmanje promiskuitetne Indijke koje imaju prosječno dva partnera.

Međutim, ono što treba uzeti u obzir je jedno drugo istraživanje nedavno provedeno na američkom sveučilištu Ohio State.

Ono je naime pokazalo da su ljudi skloni često davati lažne odgovore na anketna pitanja, osobito kada se radi o seksualnom ponašanju.