Pretraga

Brazilska studentica prodala nevinost

A- A+

Brazilska studentica Catarina Migliorini je prodala svoju nevinost na online aukciji za 780 000 dolara. Oko njene odluke podigla se velika medijska prašina, a Catarina se na ovaj potez odlučila kako bi prikupila novac za izgradnju domova za siromašne u svojoj zemlji.

Catarina Migliorini je 20-godišnja studentica koja je odlučila prodati svoju nevinost kako bi prikupila novac za izgradnju domova za siromašne ljude. Dobila je veliku medijsku pozornost pa je njeno djevičanstvo kupio Japanac Natsu za 780 000 dolara, prenosi Huffington post.

Izdvojeni članak

Što vam donosi kasniji gubitak nevinosti


jezebel.com

Mlada Brazilka je podvojila medije jer su neki pisali kako nema ništa plemenito u tome što radi, nego kako je riječ o samopromociji. Drugi su, pak, veličali njenu humanitarnu stranu, ali su svi s njom dočekali kraj online aukcije.

Catarinina nevinost je prodana Japancu Natsu koji je, na zadnji dan aukcije, ponudu od 620 000 pretekao sa svojih 780 000 dolara.

Kako nije dovoljna sama prodaja, studentica je dopustila da ju prati australski tim koji snima film ‘Virgins Wanted‘. Plan redatelja Justina Siselya je snimiti njene emocije prije i poslije čina razdjevičenja, a u filmu će biti i Alex Stepanov koji je svoju nevinost prodao za samo 3 000 dolara i to Brazilki.