Pretraga

Donosimo popis učenika koji će se natjecati na državnoj smotri LiDraNo 2017.

A- A+

Nakon natjecanja na lokalnim razinama, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je sudionike natjecanja LiDraNo na državnoj razini. Školarci se natječu u šest kategorija, a mi vam donosimo popis ovogodišnjih srednjoškolaca koje je agencija pozvala na državnu smotru.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Državna smota LiDraNo ove će se godine održati u Primoštenu. Natjecanje za osnovce održat će se od 20. do 22. ožujka, a za srednjoškolce i njihove mentore od 22. do 24. ožujka

Na LiDraNu će se natjecati najkreativniji srednjoškolci iz svih krajeva Hrvatske i to u šest kategorija: novinarski radovi, literarni radovi, pojedinačni scenski nastupi, radijske emisije, školski listovi te skupni scenski nastupi.
U kategoriji novinarski radovi pozivnicu je dobilo desetero školaraca, u kategoriji literarnih radova njih 15, a najviše će se učenika natjecati u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa, njih 36. U parovima se natječu učenici koji su dobili pozivnicu u kategoriji radijske emisije, a takvih je sedam, dok se u kategoriji školski listovi na državnom našlo desetero srednjoškolaca. Posljednja kategorija obuhvaća scenske nastupe učenika, a ukupno je pozivnicu dobilo 14 skupina koje se sastoje od po nekoliko učenika. 

Iz Agencije poručuju kako svi oni koji ne žele sudjelovati u državnoj smotri, moraju do 16. ožujka o tome obavijestiti tajnicu AZOO-a. Ako pozvani učenik ili mentor ne dolazi, na njegovo mjesto ne može doći drugi učenik ili mentor koji nije na ovim popisima pozvanih.
Popise natjecatelja srednjoškolaca koje je Agencija pozvala na državnu smotru LiDraNo možete vidjeti u dokumentima u nastavku, ovisno o kategoriji.

Novinarski Radovi Pozvani Za Drzavnu Razinu SS 2017. by srednja.hr on Scribd

SS_Literarni Radovi Pozvani Na LiDraNo 2017 by srednja.hr on Scribd

SS_Pojedinacni Scenski Nastupi_drzavna Smotra 2017 by srednja.hr on Scribd

SS_Radijske Emisije Pozvane Na LiDraNo 2017 by srednja.hr on Scribd

SS_Skolski Listovi Pozvani Na LiDraNo 2017 by srednja.hr on Scribd

SS_skupni Scenski Nastupi_ LiDraNo 2017_web by srednja.hr on Scribd