Pretraga

Dvojnici poslovno i slučajno

A- A+

Nekima je sličnost sa zvijezdama glavni izvor novčanih sredstava, dok su se drugi sasvim slučajno našli u medijima jer nalikuju poznatim osobama. Najveću pozornost su zaokupili dvojnik Josipa Broza Tita i Alberta Einsteina.

Glumci u većini slučajeva ne žele glumiti u opasnim scenama pa zato koriste svoje dvojnike. Osobe koje nalikuju zvijezdama te ih privlače adrenalinske stuacije na taj način zarađuju za život.

S druge strane postoje i oni koji su sasvim slučajno postali prava atrakcija zbog toga što izgledaju skoro identično poznatim osobama.

Josip Broz Tito

Nepoznati je čovjek sjedio u gradskom autobusu u Makedoniji te igrom slučaja postao prava atrakcija na društvenim mrežama, a kasnije i u medijima. Mnogi su na prvi pogled pomislili kako se radi o pokojnom predsjedniku SFRJ, Josipu Brozu Titu, no ispostavilo se da je fotografirana druga osoba koja izgleda skoro identično kao Tito.

index.hr

Albert Einstein

Anonimni taksist iz New Yorka preko noći je postao svjetska zvijezda zbog toga što nevjerojatno nalikuje na Alberta Einsteina.

Korisnici Reddita krenuli su pisati razne teorije, a ovo je jedna koju vrijedi pročitati: ‘Vjerujući da u teoriji čovjek može putovati kroz vrijeme, Albert Einstein poveo je elitnu grupu znanstvenika u pustinju kako bi razvili svoj tajni projekt pod imenom “kvantni skok”. Pod pritiskom da dokaže svoje teorije ili će u protivnom izgubiti donacije, Einstein je bio prvi koji je iskušao vremenski stroj i tako izbjegao donijeti odluku od koje svakako u tom trenutku ne bi profitirao. Probudio se u budućnosti s djelomičnom amnezijom, no zadržao je sjećanje na svoj projekt kojeg je opet pokrenuo, zaposlivši se u međuvremenu kao taksist. Od tog trenutka učestalo putuje kroz vrijeme, nadajući se da će jednom ipak pronaći put kući’, napisao je korisnik pod imenom Deradius.

index.hr