Pretraga

Fotkaj svoje tenisice i osvoji Shuz.-e!

A- A+

Drage naše čitateljice i čitatelji, stiglo nam je proljeće- idealno vrijeme za izlaske, druženje i šetnju u novim tenisicama! 

Kako bi zasjali u svojim novim tenisicama i dobili puno komplimenata srednja.hr i Shuz. su vam odlučili pomoći. Sve što trebate napraviti je nacrtati ili fotkati svoje tenisice na temu Gdje su sve moje tenisice bile i poslati nam uradak na adresu [email protected] do 15.4. Dajte si mašti na volju i prošetajte malo svoje tenisice: Možda su bile na kavi, možda u školi, a možda na nekom mjestu koje će nas totalno oduševiti!

Najbolje crteže i fotke prema izboru našeg stručnog žirija objavit ćemo nakon 15.4. našoj Facebook stranici i omogućiti vam da lajkate najbolje uratke. Onaj tko do 21.4. u 23:59 dobije najviše lajkova biti će pobjednik i moći će izabrati svoje nove Shuz. tenisice. 

I da, u natjecanju mogu sudjelovati i dečki jer Shuz. imaju modele i za njih 🙂 .

Mail koji šaljete na [email protected] naslovite sa Shuz., a napišite grad i školu iz koje dolazite. Bilo bi dobro i da se potpišete u tom mailu :)Stoga olovke, flomiće i bojice u ruke jer jedan par novih Shuz.-a čeka na svog novog vlasnika!

Shuz. facebook page