Pretraga

S vlastitog vjenčanja je uvijek lakše pobjeć’ u tenisicama

A- A+

Stojite vas dvoje pred oltarom. Recimo, ajde, da imamo tu romantičnu verziju u igri. Tetke i strine u prvom redu vade papirnate maramice i grcaju u suzama sretnicama, slobodne frendice vas poprijeko gledaju jer ste senzacionalni u toj vjenčanici koju ste dali šivat’ za previše para, a vama grašci znoja izbijaju na puderom zakamufliranom čelu. Zamislite da se u tom trenu predomislite i morate istrčat’ na ulicu (gdje vas čeka zgodni susjed s kabrioletom – jer svi imamo zgodne susjede s kabriom) ali ne, vi imate štiklu s puno previše centimetara i ta aktivnost ne dolazi u obzir. I tak’ si zeznete život zbog štikle. Dobra je štikla, al’ tenisica je u tim prilikama ipak bolja opcija.

Opis iz podnaslova zasigurno nije bila inspiracija ovim damama. Meni, eto, jest. Djevojke iza imena Shuz zajedničkim snagama, idejama i kreativnošću oslikavaju tenke i svaki model čine pričom za sebe. Ali ono što me posebno osvojilo, makar nema prstena na vidiku u mojim bližim i daljim životnim planovima, je ‘Wedding kolekcija’- linija personaliziranih tenki za vjenčanja, obuće u kojoj ćete lakše isplesati taj bitan dan u životu (ili s njega lakše pobjeći, naravno).

– ‘Wedding’ kolekcija je započela kada je jedna naša prijateljica odlučila naručiti personalizirane shuzice kao vjenčani poklon. Od početka našeg rada imamo u ponudi modele sa apliciranom čipkom, koji iako nisu bili namjenjeni originalno za vjenčanja, uvijek su nam se činili idelani za tu prigodu, rekle su kreatorice ovih tena.

Za ovu kolekciju već je sve bilo spremno i prije nego se rodila ideja.

– Bilo je sasvim logično da upravo taj prvi ‘wedding’ model napravimo u čipkastoj, nježnoj i romantičnoj varijanti koji smo prilagodile boji vjenčanja i naravno vjenčanici, dodali datum kao uspomenu na taj dan i simpatični natpis ‘Just Married’ i tom kombinacijom dobile prvi od mnogih shuzica namjenjenih za taj veliki ‘I do! trenutak.’, otkrile su mi cure kako je sve počelo.

Ima nekoliko razloga zašto su ‘Wedding’ tenisice super poklon.

Prvi bi bio praktičnost i udobnost. Kako se većina mladenki odlučuje za vrtoglavo visoke potpetice, a za plesanje do ranih jutarnjih sati ipak su najbolji izbor ravne cipele. Tako da nema boljeg poklona od kume, koja misli na sve, da nakon ponoći mladenki da idealno rješenje za ovaj problem.

Drugi razlog je mogućnost personaliziranja tenisice do najsitnijeg detalja. Shuzice se mogu uskladiti s vjenčanicom, bojama vjenčanja, mogu se napisati imena mladenaca i datum, tako da i nakon što prođe taj dan novopečena mladenka ima lijepu i nosivu uspomenu, a svaki put kada ih obuje može se osjećati ponovno kao mladenka.

Treći razlog, i možda nama najdraži, je taj da i nije toliko konvencionalno doći na vjenčanje u fora tenkama, a upravo nas takve mladenke oduševljavaju. One koje su hrabre u izboru boje vjenčanice ili pak običnu bijelu haljinu podignu sa malo luđim detaljem kao što su oslikane shuzice.

Planirate li se uskoro udavati, a muči vas pitanje što staviti na stopala, Shuzice iz Wedding kolekcije su prava stvar za vas. A moći ćete ih poslije nosit’ za, recimo, trčanje po Jarunu.

Shuzice iz Wedding kolekcije čekirajte i naručite OVDJE: shuzdesign.hr/wedding_shuz