Pretraga

[FOTO] Ovako spektakularan sat povijesti niste nikad vidjeli: Učenik iznenadio nastavnika i kolege

A- A+

Satove povijesti u školi, uz neke iznimke, učenici uglavnom ne ubrajaju u iznimno zanimljive. S time se, sigurni smo, nakon prošlog tjedna neće složiti trećaši iz Gimnazije Daruvar. Tamo je jedan učenik, Lukas Lujanac, baš posebno začinio jedan inače sasvim običan školski sat.

učionica razred

Foto: Pixabay

Učenici trećeg razreda Gimnazije Daruvar imali su sat povijesti kao nikada do sada, a time su se posebno odlučili pohvaliti iz škole na društvenim mrežama. Naime, učenik 3. B razreda Lukas Lujanac odabrao je temu modnih trendova i izričaja u 19. stoljeću i pred razredom održao prezentaciju, a onda je uslijedilo nešto spektakularno.

– No, nakon izvrsnog izlaganja priredio je iznenađenje učenicima i profesoru Vladimiru Iviću,  sašio je haljinu tipičnu za to razdoblje i time pokazao svoj fantastičan talent kolegama i nastavnicima naše škole. Kao model dobrovoljno se javila učenica Tamara Kozlinger. Kako slika govori više od riječi – pogledajte i zaplješćite. Bravo Lukas, napisali su iz Gimnazije na društvenim mrežama.

Usto su podijelili i fotogaleriju na kojoj se vidi haljina koju je učenik sašio prigodno za sat povijesti, fotografije možete vidjeti ispod.