Pretraga

[FOTOGALERIJA] Tisuće osmaša okupirale zagrebački Zrinjevac zbog velike odluke koju trebaju donijeti

A- A+

Već tradicionalno, ovoga puta jubilarna 15. manifestacija ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’ privukla je danas tisuće osmaša, koji su se došli raspitati o tome što nude pojedine srednje škole. Na različite inovativne načine, predstavilo se 80-ak srednjih škola, a manifestaciju je popratio i bogat zabavni program, u kojemu su sudjelovali isključivo učenici.

Osmaši su tako između ostaloga mogli vidjeti praktične vježbe frizera, kozmetičara ili primalja, raspitati se o nekoliko sprava koje su predstavile tehničke škole,  a i pogledati pokuse koje su priređivali učenici Prirodoslovne škole Vladimira Preloga.

Izdvojeni članak
foto: Ivan Božić|srednja.hr

Velika je odluka pred osmašima pa će ih tisuće krajem tjedna okupirati zagrebački Zrinjevac i splitski Kazališni trg

Štand na manifestaciji ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’ je i ove godine imao portal srednja.hr pa ste kod nas uz ostale informacije, mogli i izračunati bodove za upis u pojedinu srednju školu, putem našeg online dostupnog kalkulatora.

Neke od upečatljvih momenata s današnjeg Dojdi osmaša, pogledajte u velikoj fotograleriji.

Vijesti dodajmo da je danas stigla i vijest o tome kada kreću upisi u srednje škole pa i to možete pogledati na ovoj poveznici.

Koja su zanimanja trenutno deficitarna i u kojima u vašoj županiji nedostaje radne snage, doznajte ovdje.

Koje su pak srednje škole u Zagrebu lani upisivali najbolji učenici provjerite ovdje, a sve vijesti vezane za upise, pratite na našoj rubrici Upisi u srednje te na istoimenoj Facebook stranici.