[FOTOGALERIJA] Tisuće osmaša okupirale zagrebački Zrinjevac zbog velike odluke koju trebaju donijeti

Već tradicionalno, ovoga puta jubilarna 15. manifestacija ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’ privukla je danas tisuće osmaša, koji su se došli raspitati o tome što nude pojedine srednje škole. Na različite inovativne načine, predstavilo se 80-ak srednjih škola, a manifestaciju je popratio i bogat zabavni program, u kojemu su sudjelovali isključivo učenici.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Osmaši su tako između ostaloga mogli vidjeti praktične vježbe frizera, kozmetičara ili primalja, raspitati se o nekoliko sprava koje su predstavile tehničke škole,  a i pogledati pokuse koje su priređivali učenici Prirodoslovne škole Vladimira Preloga.

foto: Ivan Božić|srednja.hr
Velika je odluka pred osmašima pa će ih tisuće krajem tjedna okupirati zagrebački Zrinjevac i splitski Kazališni trg

Štand na manifestaciji ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’ je i ove godine imao portal srednja.hr pa ste kod nas uz ostale informacije, mogli i izračunati bodove za upis u pojedinu srednju školu, putem našeg online dostupnog kalkulatora.

Neke od upečatljvih momenata s današnjeg Dojdi osmaša, pogledajte u velikoj fotograleriji.

Vijesti dodajmo da je danas stigla i vijest o tome kada kreću upisi u srednje škole pa i to možete pogledati na ovoj poveznici.

Koja su zanimanja trenutno deficitarna i u kojima u vašoj županiji nedostaje radne snage, doznajte ovdje.

Koje su pak srednje škole u Zagrebu lani upisivali najbolji učenici provjerite ovdje, a sve vijesti vezane za upise, pratite na našoj rubrici Upisi u srednje te na istoimenoj Facebook stranici.

 

Odgovori