Pretraga

Imaju ‘Ideje vrijedne širenja’: Poznati svi govornici ovogodišnjeg TEDxZagreb

A- A+

U velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog 15. svibnja održat će se TEDxZagreb, pod nazivom BUILD.FUTURE.NOW. Ove konferencije se pod sloganom ‘ideje vrijedne širenja’ održavaju diljem svijeta, a na ovogodišnjoj u Zagrebu sudjeluje i glavni urednik portala srednja.hr, Marko Matijević. Poznati su i ostali govornici TEDXZagreb, kao i glazbenici koji će nastupati na događaju.

Nakon javnog poziva koji je trajao od početka prosinca do sredine siječnja, odabrani su svi govornici koji će svoje ideje vrijedne širenja predstaviti na TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

Izdvojeni članak

Na TEDxZagrebSalon-u naučite o uspješnom vodstvu i ostvarivanju vlastitih vizija

Nastupit će tako: Adrijan Barić (profesor na FER-u), Alen Žunić (arhitekt), Cristel Carrisi (tv voditeljica), Dejan Nemčić (profesor geografije), Helena Bulaja Madunić (multimedijska autorica), Ivan Decker (STEM edukator), Ivan Đikić (znanstvenik), Ivan Mrvoš (inovator), Ivan Stamenković (TED entuzijast), Marina Orsag (stand-up umjetnica), Marko Matijević (novinar i urednik), Mate Janković (kulinarski ekspert), Matija Cetinić-Frankos (samostalni poljoprivrednik), Matija Žulj (startup poduzetnik), Ranko Skansi (umjetnik svjetla), Sonia Živković (producentica storytellinga), Stevica Kuharski (startup poduzetnik), Sven Maričić (znanstvenik i inovator), Veljko Kukulj (inovator u edukacijama) i Vladimir Vulić (konzultant managementa). 

Ovaj zanimljivi događaj organiziran je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a sve posjetitelje očekuje i sadržajan zabavni program na kojemu će nastupiti mlade nade hrvatske glazbene scene: Mia Dimšić, Antonela Doko i Luminize. Svojom plesnom točkom prisutne će uveseliti i Atomic Dance Factory

A zanimljivo će biti i sljedeći tjedan na Trgu Europe u Zagrebu. Ondje će se, naime, 29. travnja od 10 ujutro, pa sve do 15 sati održavati TEDxZagrebLive na kojemu će biti prikazani odabrani govori s ovogodišnje TED konferencije koja se održava u Vancouveru od 24. do 28. travnja. Također će uživo biti predstavljeni i poviše navedeni govornici TEDxZagreb događaja. 

Za TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. koji će se 15. svibnja održati u Lisinskom možete se prijaviti na ovoj poveznici. Ulaznice su u prodaji i moguće ih je nabaviti po early bird cijenama do 1. svibnja 2017. putem servisa Entrio.hr.