Pretraga

Na TEDxZagrebSalon-u naučite o uspješnom vodstvu i ostvarivanju vlastitih vizija

A- A+

TEDxZagrebSalon održat će se 20. ožujka u HUB385 s početkom u 18 sati. O uspješnom vodstvu i viziji govorit će suosnivač tvrtke KISHA, koja proizvodi pametne kišobrane, osnivačica web portala Women in Andria, saborska zastupnica i osnivačica poduzetničkog centra Solin te suosnivač razvojnog tima MicroBLINK, koji su stvorili poznatu aplikaciju PhotoMath.

foto: TEDxZagreb

TEDx Zagreb u suradnji s HUB385 i američkim fakultetom RIT Croatia organizira TEDxZagrebSalon na kojem će tema biti uspješna vodstva i vizije.

U organizaciji TEDxZagrebSalona sudjeluju studenti

Studenti američkog fakulteta RIT Croatia pri organizaciji događaja imat će priliku učiti o ‘event managementu’, organiziranju produkcije i financija, a mentorirat će ih iskusni članovi TEDxZagreba.

Izdvojeni članak

Najgledanija TED prezentacija: ‘Škole uništavaju kreativnost’

Svoja iskustva u realiziranju vizija prenijet će , osnivačica web portala Women Andria, branda za žene u biznisu. Kako uspješno razviti ideje prenijet će i Goran Čandrlić, suosnivač tvrtke Kisha, koja proizvodi pametne kišobrane, saborska zastupnica i osnivačica Poduzetničkog centra Solin Ivana Ninčević Lesandrić te Izet Ždralović, suosnivač razvojnog tima MicroBLINK.

Studenti preslikom X-ica mogu ostvariti popust za predavanja upsješnih poduzetnika

Nakon održanih predavanja pravilo TEDx događaja je da se u temu uključi i publika, a zbog popusta za studente nadaju se da će na TEDxZagrebSalon privući što više mladih.

Nakon predavanje i rasprave slijedi opuštanje uz Dinamit Duo i beatboxera Miles Anthony Paulić.

Studenti ostvaruju pravo na popust od 20 kuna, ako pošalju presliku svoje X-ice na e-mail adresu [email protected]. Više informacija možete pronaći na našoj web stranici ili službenom Facebook eventu.