Pretraga

Kadeti Hajduka stali na korak do naslova na međunarodnom turniru

A- A+

dalmacijanews.com

Nogometna ekipa Hajduka do 17 godina starosti je stala na korak do titule na međunarodnom turniru u Donecku, u Ukrajini.

Nakon što su mlade nade splitskog prvoligaša u polufinalu turnira pod vodstvom trenera Igora Tudora izbacile vršnjake iz Real Madrida, poraženi su u finalu od domaćina turnira, ekipe Šahtara. Ukrajinci su bili bolji rezultatom 2:0, a oba su pogotka pala nakon isključenja Hajdukovog Krstulovića.

– Naravno da smo tužni zbog poraza u finalu. Međutim, drugo je mjesto također veliki uspjeh za ove mlade igrače. Turnir je ispunio naša očekivanja. Bio je na vrhunskoj razini i sudjelovale su vrlo jake momčadi, izjavio je za portal Sportnet vođa puta, Goran Sablić.

Od velike pomoći mladim hajdukovcima je bio i kapetan naše reprezentacije, Dario Srna. On je, kao dugogodišnji igrač i kapetan Šahtara iz Donecka, bio dobrodošla podrška mladićima.

Hajduk je završio turnir iza Šahtara, no za sobom ostavio ekipe Intera, Real Madrida, Zenita, Manchester Citya, Slovana i Akademija Konopljov.