Pretraga

Lokalna samouprava Požarevca poklanja maturantima zabavu s go-go plesačicama

A- A+

Veselo će večeras biti na Trgu oslobođenja u Požarevcu, gdje je lokalna samouprava tamošnjim maturantima odlučila pokloniti, ni manje ni više, zabavu na kojoj će nastupiti više D.J.-a, ali i go-go plesačice. Kako prenose srpski mediji, organizatori zabave ne smatraju to neprimjerenim, a željeli bi da ovakve maturalne zabave postanu tradicija.

Screenshot: YouTube

Kako piše rs.n1info.com, u srpskom gradu Požarevcu maturanti će od lokalne samouprave za svoj oproštaj od škole dobiti nezaboravnu zabavu pod nazivom ‘Big summer break’. Ništa ne bi bilo neobično da uz nekoliko D.J.-a, pjevačicu Mariju Stević i plesne grupe iz Niša i Beograda neće nastupiti i go-go plesačice.

Izdvojeni članak

[FOTO] Ono kad si najjači baja na maturalnoj i sve gledaju u tebe

– Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. Između ostalog i go-go denseri imaju raznorazne performanse, kazao je organizator manifestacije Nenad Živić, prenosi rs.n1info.com. 

Član gradskog vijeća zadužen za resor kulture, Dejan Krstić, ne smatra da je program neprimjeren niti vulgaran.

– D.J. žurke i ova vrsta muzike su predviđene s takvim performansom. Ovde je uključeno više stvari a go-go plesačice nastupit će oko ponoći, kazao je Krstić za rs.n1info.com dodavši kako mu je želja da ovakva zabava postane tradicionalna u njegovu gradu.