Pretraga

Maturant se kladio s profesoricom za veliki ulog!

A- A+

Andrew Muennink maturant je iz Teksasa koji je protekli tjedan sklopio okladu sa svojom profesoricom likovnog, s ne baš malim ulogom. Naime, dogovor je bio da ako skupi 15 tisuća ritivitova na popularnoj društvenoj mreži, cijeli razred neće pisati završni ispit. No vremenski rok koji je profesorica postavila je svega do 23. svibnja.

Foto: Twitter

Maturant iz Teksasa Andrew Muennink rekao je prošli tjedan za ABC News kako je sklopio okladu s profesoricom likovne umjetnosti, s velikim ulogom za njega, ali i za kolege. Naime dogovor je bio da ako do 23. svibnja skupi 15 tisuća ritvitova na Twitteru, cijeli razred je oslobođen pisanja završnog ispita.

Izdvojeni članak

Klađenje – porok srednjoškolaca?

No, vjerojatno na iznenađenje profesorice likovnog, Andrew je već u prvom tjednu skupio 7 200 ritvitova i time stvorio izgledne šanse za oslobađanje od mature.

Priča se dakako ubrzano proširila internetom pa je na razočarenje teksaških maturanata, službenim priopćenjem reagirala škola.

– Razočarani smo što mediji nisu provjerili sve podatke vezane uz priču. Naši će učenici na kraju mjeseca pisati završni ispit, napisali su iz srednje škole Round Rock.

Kako će se karte posložiti, ostaje za vidjeti, ali jedno je sigurno. Maturant je pokrenuo novi trend u SAD-u, budući da su se za njegovim primjerom poveli brojni učenici u Sjedinjenim Američkim Državama.