Pretraga

Medicinska škola Dubrovnik oprostila se od poginule učenice: ‘Hodnicima danas vlada tišina’

A- A+

Ovoga utorka se u mjestu Ratac kod Dubrovnika dogodila teška prometna nesreća u kojoj su poginuli brat i sestra – 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek. Od Katarine se sada oprostila Medicinska škola Dubrovnik koju je i pohađala.

Katarina Đerek. Foto: Facebook

Ovoga utorka u večernjim satima, na državnoj cesti D-8 u mjestu Ratac kod Dubrovnika došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su poginuli Stjepan i Katarina Đerek, brat i sestra iz mjesta Gradac. U nesreći su ozlijeđene još dvije osobe koje su prevezene u dubrovačku bolnica, a općina Gradac proglasila je Dane žalosti od 10. do 13. travnja 2024. godine.

Od poginule Katarine oprostila se i Medicinska škola Dubrovnik koju je pohađala.

– Hodnicima naše škole danas vlada tišina, bol, nevjerica i bespomoćnost. U mislima smo s obitelji učenice Katarine Đerek. Katarina, u vjeri da nas čuješ, želimo ti reći kako ćeš zauvijek živjeti u našim srcima, pamtit ćemo naše snove i s vremenom, suze će prerasti u osmijeh na spomen tvog imena, objavljeno je na stranici Medicinske škole Dubrovnik.

Izdvojeni članak

Tragedija na jugu Hrvatske: U prometnoj nesreći poginuli brat i sestra

Podsjetimo, sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu ceste, a prema neslužbenim informacijama koje je prvi objavio Dubrovački dnevnik, skrivilo ga je vozilo stranih registracija kojim su upravljali državljani Albanije.